Mobiele vaccinatiepost in wijken Vogelbuurt-Noord en Elzenhof

SLIEDRECHT – Van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 juli komt de GGD Zuid-Holland Zuid met een mobiele prikpost naar de wijken Vogelbuurt-Noord en Elzenhof. Inwoners kunnen zich daar laten vaccineren tegen het coronavirus. Ook is de GGD aanwezig om vragen te beantwoorden. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Deze locaties zijn gekozen, omdat er signalen zijn dat bewoners in deze wijken door omstandigheden nog niet gevaccineerd zijn. Dit kan te maken hebben met het niet (goed) begrijpen van de informatie en/of met de afstand tot de vaccinatielocatie.

Met de mobiele prikpost in de wijk kunnen deze inwoners op een eenvoudige manier hun vragen te stellen en, wanneer zij dit willen, een vaccinatie halen. Ze zijn open van 12.00 uur – 20.00 uur en staan op onderstaande locaties:

 • Woensdag 28 juli 2021: Parkeerplaats Sperwerstraat (naast de 2 elektriciteitsgebouwtjes)
 • Donderdag 29 juli 2021: Parkeerplaats Elzenhof (naast het voedselbankterrein)
 • Vrijdag 30 juli 2021: Parkeerplaats Havikstraat (naast Health Fysic Center)

Het geven van informatie over de coronavaccinatie is een belangrijk onderdeel van de mobiele vaccinatiepost. Vanuit de GGD zijn bij de locaties onder andere (meertalige) voorlichters, medisch- en administratief personeel aanwezig. Door de inzet van de mobiele prikpost in de wijk hopen GGD Zuid-Holland Zuid en de gemeente Sliedrecht dat meer inwoners zich laten vaccineren tegen het coronavirus.

4 gedachten over “Mobiele vaccinatiepost in wijken Vogelbuurt-Noord en Elzenhof”

 1. Bedankt voor het andere artikel waarin jullie duidelijkheid geven, iets wat GGD blijkbaar niet kon doen?
  Blijft een gemiste kans dat ze geen Janssen dus 1x een prik geven dat zou eerder mensen over de drempel helpen dan 1x hier de 2e keer moet je zelf maar weer ergens heen maar goed dat is mijn visie

 2. Stel je haalt daar de 1e Pfizer of moderna wat heeft t dan voor nut want dan moet je zelf maar weer de 2e ergens ander gaan regelen?
  Of krijg je Janssen?
  Helaas incomplete informatie of heb ik iets gemist?

 3. ik zal wel verkeerd gelezen hebben ergengs 31 juli zou bus op winklerplein komen.
  Was handig geweest als bekend was welk vaccin kon krijgen ? Ik weet velen worden gedwongen te gaan door hun omgeving.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld