Japans restaurant Oishi Fusion

Minister-president Rutte bezoekt Drechtsteden, maar slaat Sliedrecht over

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Minister-president Mark Rutte (VVD) brengt woensdag 11 december 2019 een werkbezoek aan de regio Drechtsteden. Maar hij komt niet naar Sliedrecht voor bijvoorbeeld een bezoek aan hét Nationaal Baggermuseum, Griendencollege of het nuttigen van een lunch. Het programma begint tegen 10.00 uur in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. 

Tijdens een rondrit en rondvaart door de regio spreekt minister-president Mark Rutte (Foto) onder andere met de burgemeester van Dordrecht en tevens voorzitter van de regio Drechtsteden, Wouter Kolff. (Foto Rijksoverheid)

Tijdens het programma staat de ontwikkeling van de regio centraal. De samenwerking tussen de gemeenten, de innovatiekracht en toekomst van het gebied zijn belangrijke onderwerpen.

Tekst gaat verder onder tweet.

Rondleiding, tour en opening
De minister-president krijgt een rondleiding door de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht, waar MBO-studenten praktijklessen volgen die aansluiten op hun opleiding en werk. Na een tour door de historische binnenstad van Dordrecht en Spoorzone Dordrecht / Zwijndrecht, opent hij een nieuw bedrijfspand van familiebedrijf Koedood Marine Group in Hendrik-Ido-Ambacht. 

7 gedachten over “Minister-president Rutte bezoekt Drechtsteden, maar slaat Sliedrecht over”

 1. Zie het nut van dergelijke bezoeken niet in.
  Als het gaat om (beter) voorgelicht te worden over een bepaald beleidsterrein van een ministerie,
  kan er beter een ter zake kundige ambtenaar worden gestuurd, die ook aanspreekbaar is op zijn voorlichting naar dat ministerie.
  Gemeente zorg, dat je de documentatie van je beleid op orde hebt, dat die inzichtelijk is op elk
  niveau en dat je die behoorlijk deelt met je eigen inwoners.

 2. Ik denk dat ‘de Grienden’, toch een bezoekje waard had geweest, met zijn innovatieve onderwijs.

 3. Zou eerlijk gezegd niet weten wat Sliedrecht onze premier te bieden heeft wat het bezoeken waard is.. Wie het weet mag het zeggen 😉

Plaats een reactie

*=Verplicht veld