Minikerk erg goed bezocht en voor herhaling vatbaar

SLIEDRECHT  – Zondagmiddag 6 oktober 2019 klonken talloze enthousiaste peuter- en kleuterstemmetjes in de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat. Ondanks het regenachtige weer hadden zich ruim 200 kinderen en hun (groot)ouders verzameld in de kerk om een peuter-/kleuterdienst dienst bij te wonen waarin de “Ark van Noach” centraal stond.

De Minikerk had zondagmiddag veel (jonge) bezoekers. (Foto Renate Mastenbroek)

Na een welkomstwoord door dominee Veerman konden de kinderen met de overige aanwezigen genieten van een spannend verhaal dat letterlijk en figuurlijk uitgebeeld werd. Bekende kinderliedjes werden uitbundig meegezongen.

Knuffeldieren
Op verzoek hadden de kinderen hun knuffeldier meegenomen dat uiteindelijk ook mee mocht in de ark van Noach. Tot ieders verrassing waren er zelfs levende knuffeldieren in de kerk aanwezig: De Bolderhoeve uit Sliedrecht had een aantal konijnen, kippen en geitjes meegebracht. Het werd een boeiende dienst die geheel gericht was op de allerjongste kinderen uit diverse kerkgenootschappen in Sliedrecht en daarbuiten. Na afloop kreeg ieder kind een regenboogarmbandje mee naar huis.

1 gedachte over “Minikerk erg goed bezocht en voor herhaling vatbaar”

  1. Lees ook eens het artikel over de #Liedsjesbijbel waaraan Bas van Nienes uit Dordrecht meewerkte.

    (Plaatsen van link in reacties is niet toegestaan – red.)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld