Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Met snelheidscontroles komt politie tegemoet aan wens van inwoners

SLIEDRECHT – De politie controleert dinsdag 4 augustus 2020 op verschillende plaatsen in Sliedrecht. Met die controles komt de politie tegemoet aan een wens van verschillende inwoners meer op snelheid te letten in lanen en straten in Sliedrecht. Een veelgehoorde klacht, die ook verschillende keren is neergelegd bij het college en de gemeenteraad, is dat er ‘te hard worden gereden’. 

Vakantietijd of niet, want het is wel rustig op straat, de controles gaan door. Dit is een controle aan de Deltalaan, nabij de Zuiderzeestraat. Het apparaat kan de snelheid registreren op bijna driehonderd meter afstand vanaf de ‘scanlocatie’. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Alle weggebruikers werden gecontroleerd, dus niet alleen auto’s, maar ook bijvoorbeeld bromfietsers en scooterrijders. 

14 gedachten over “Met snelheidscontroles komt politie tegemoet aan wens van inwoners”

 1. Geachte heer Wink,

  Wij als redactie bepalen wel of een reactie (onder de voorwaarden) online komt.
  We zeiden dat u op de grens zat en hebben deze niet voor niets gewoon toegelaten.
  Zoals u weet hechten wij veel waarden aan persvrijheid en vrijheid van mening.
  U hoeft daar ons echt niet op te wijzen. Fijne dag!

 2. Mijn excuus. (maar onder protest)
  Volgens mij heb ik niemand beledigd. Alleen geconstateerd. En als ik niemand met naam of toenaam benoem of beledigd. Kan ik volgens het Nederlands rechtssysteem in alle vrijheid mijn mening geven, of op een openbare site plaatsen. Maar als u zwarte rokjes en zwarte pakken pakken en spijkerbroeken. Zonder dat ik namen benoem als een belediging ziet. Geloof ik dat u toch het Nederlandse rechts systeem van vrijheidsmeningen en uitingen eens moet nalezen. Ik heb alleen geconstateerd, niemand beledigd. En alleen de Calvijnschool genoemd. Dus uw waarschuwing vind ik belachelijk. Dus zoek in mijn schrijven eens een belediging op, en op welke gronden. U leest alleen waarnemingen en constateringen in mijn tekst.
  Dus ik hoop dat u ook deze mail wilt plaatsen. Zodat een ieder kan lezen wat mijn beweegreden van het schrijven betrof. Met als uitgangspunt : Controle politie. Welke wij graag in de Zuiderzeestraat zien. Zoals mijn bovenstaande mail aangeeft.

 3. Als ze echt eens willen gaan controleren, moeten ze bij ons in de Zuiderzeestraat komen als de moeders met hun zwarte rokjes de kudde kinderen naar de Calvijnschool brengen. We hebben 5 drempels. Om de haveklap rapen we stukken spoiler op. Ze vliegen gewoon over de drempels. En dat gaat niet met de max. snelheid van 30 km p/u.
  Maar ja. We hebben een gemeenteraad met zwarte pakken. Dus de moeders met zwarte rokjes mogen meer dan de moeders met een spijkerbroek.
  We hebben staan kijken op ons balkon. 2 politie auto’s. 4 polities . 3 met hun handen op de rug. 1 met een radarapparaat. Bij de benzinepomp waren onze wetsdienaars al te zien. En dat noemen ze controle. Gewoon een lachertje. Maar ja. Ze waren bezig!!

 4. Ja graag de Craijesteijn eens vet controleren. De herrie is hier al ontoelaatbaar. Bergen vrachtverkeer en er schijnen motoren en auto’s het vooral s’avonds het nodig te vinden om gigantisch hard te rijden. En dan praat ik over heeel hard. Echt leuk met enorme herrie uitlaten en gierende banden. Ik woon er. Werkelijk ongehoord. Wanneer komen daar eens geluidsschermen en om te beginnen een onafhankelijke meting van de decibellen?

 5. Wat te denken van de Hema- en Gemeentewagens op de Kerkbuurt die vergeten constant dat het een winkelgebied is. De P.C. Hooftlaan is regelmatig een racebaan via de kruising van de Rivierdijk. Nooit iemand van onze Hermadad gezien hebben andere prioriteiten, zijn wel incasso momenten voor onze Gemeente.

 6. Zelfs overdag word er het hard gereden en als ik wil oversteken met de kinderwagen ga ik eerst en dan pas de wagen.
  En ja sommige moeten dan vol in de ankers en wat krijg je dan een vette vinger omhoog dat ik gek ben om over te steken.

 7. En wat denk je van de Ouverture in Baanhoek West. Een mooie racebaan voor getunede auto’s van rotonde tot rotonde.

 8. En wat denk je van al die auto’s met aparte uitlaten?
  Daar mogen ze ook weleens op gaan letten!
  Bij ons in de Rijnstraat rijdt ook zo’n herrieding.
  Niet normaal!

 9. Wat zijn ze toch onvoorspelbaar hier in deze gemeente. “Het valt allemaal wel mee we hebben in het verleden meerdere malen gemeten en er wordt niet hard gereden” is het antwoord van de verantwoordelijke wethouder en veiligheidsdeskundige van de gemeente.
  Ik heb van de vorige week een wijkagent aangesproken omtrent het verkeersgedrag rond om het Winklerplein. Als antwoord kreeg ik dat ik Rutte (nog onbetrouwbaarder) maar een brief moest schrijven hij had er geen tijd voor en voor dat ik het in de gaten had was hij weg naar de markt om zeker een visje te kopen. Man is functie niet waard!
  Het is niet normaal wat er tussen 16.00 uur en 22.00 rond om het Winklerplein aan snelheidsovertredingen en geluidsoverlast plaats vindt.
  Schande Bestuurders!!!

 10. Deltalaan is in het weekend na 23.00 uur soms ook een racebaan. Echt lekker met al die zebrapaden.

 11. Graag ook controle op de Rembrandtlaan vanaf de Rivierdijk vooral motorfietsen op snelheid en geluid een ware ergernis .

 12. Graag ook in de weekendavonden controle (na 24.00 uur) op de Craijensteijn.
  Er wordt dan door verschillende auto’s met gierende banden gereden!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld