Japans restaurant Oishi Fusion

Met bus naar plenair debat Tweede Kamer over chemiebedrijf Chemours

SLIEDRECHT / DEN HAAG – Bij voldoende belangstelling laat de Stichting Werkgroep Derde Mewedehaven donderdag 16 mei 2019 een bus rijden naar een plenair debat gepland over o.a. ‘het lekken van gifgas door chemiebedrijf Chemours in Dordrecht’, pal aan de overkant van de Beneden-Merwede in Sliedrecht. Dat debat begint om 18.30 uur.

Het is de bedoeling dat de bus om 17.00 uur vertrekt vanaf Dr. Langeveldplein, nabij het raadhuis. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Ook de SGP-ChristenUnie deed zaterdagavond een oproep. De gemeenteraadsleden is aangeboden gebruik te maken van de bus. Ook leden van de gemeenteraad Papendrecht en Dordrecht worden uitgenodigd mee te gaan. Raadslid Jan Visser (SGP-ChristenUnie) vult aan: “Ik heb zelf beide griffies benaderd met het verzoek of zij de gemeenteraadsleden daar willen informeren met onze oproep met zoveel mogelijk raadsleden naar Den Haag te gaan.”

Aanmelden
Wie mee wil, kan zich opgeven bij Arie de Ruiter van de Stichting Werkgroep Derde Mewedehaven, tel. 06 – 11496525 of per e-mail: solarcooker@kliksafe.nl Aanmelden kan tot woensdag 15 mei 2019, 17.00 uur. 

1 gedachte over “Met bus naar plenair debat Tweede Kamer over chemiebedrijf Chemours”

  1. Goed initiatief en – als er inderdaad voldoende belangstelling is om een bus te laten rijden – dan wil ik graag mee. Ik zal Arie de Ruiter morgen bellen en me opgeven!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld