Merwede/Multiplaat sluit twee sponsorcontracten af

SLIEDRECHT – Groenendijk Onderwijsadministratie ondersteunt als sponsor de komende 3 jaar korfbalvereniging Merwede/Multiplaat. Woensdag 16 november 2016 is daarvoor een contract getekend.

Speelster Jolanda Redelijkheid van het 1e team van Merwede/Multiplaat en werkzaam bij Groenendijk Onderwijsadministratie én directeur Stephan Breur van Groenendijk Onderwijsadministratie tijdens de ondertekening van het sponsorcontract. (Foto SKC Merwede)

Groenendijk Onderwijsadministratie is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een middelgrote dienstverlener voor het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, samenwerkingsverbanden en organisaties voor kinderopvang en peuterspeelzalen. Zij verzorgen de personeels- en salarisadministratie en de financiële administratie. Daarnaast verlenen zij ambtelijke en secretariële ondersteuning aan besturen en adviseren zij directeuren en bestuurders o.a. bij het ontwikkelen van beleid, juridische trajecten en vraagstukken rondom huisvesting en functiewaardering.
Zij bieden ook dienstverlening aan via Groenendijk Flex Service.  Hiermee behoudt u meer ruimte als het gaat om de inrichting van uw flexibele schil. Deze dienst voldoet aan alle strenge eisen op dit gebied. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame mensen, waarbij de kernwoorden “betrouwbaar”, “deskundig” en “klantgericht” prominent aanwezig zijn.

Rijwielhandel van der Aa
Zaterdag 12 november 2016 werd nog een sponsorcontract gesloten. Rijwielhandel van der Aa heeft zich voor de komende 3 jaar als sponsor verbonden aan Merwede/Multiplaat. Rijwielhandel van der Aa is sinds 1965 gevestigd aan de Rivierdijk in Sliedrecht. “Al jaren is het het adres voor een uitgebreid aanbod van (elektrische) fietsen en bijbehorende accessoires. Door de grote voorraad aan fietsen zijn de levertijden zeer snel. Ook voor onderhoud of het vakkundig laten repareren van uw fiets, ongeacht het merk, bent u bij Rijwielhandel van der Aa op het juiste adres.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld