Merwede/Multiplaat wil er ook zijn voor minder financieel draagkrachtige ouders

SLIEDRECHT – Om kinderen en hun ouders de gelegenheid te geven op een (financieel) laagdrempelige manier kennis te maken met de korfbalsport en vereniging Merwede/Multiplaat begint de club met ingang van 1 januari 2024 een actie.

Kosten
De actie houdt in dat je bij SKC Merwede als kind vier keer gratis mee mag trainen. Daarna betaal je als jeugdlid een zeer kleine contributie, die per maand tussen de € 5,– en € 10,– ligt mede mogelijk door de gezonde financiële situatie van de club. “Dat de actie aanslaat, blijkt wel uit het aantal nieuwe jeugdleden in de kangoeroes (onder de zes jaar – red.) en de F en E leeftijdscategorieën”, bericht Merwede/Multiplaat.

Aanmelden
Meer informatie over het meetraien staat hier online. Als je kind 4 of 5 jaar oud is, stuur dan een e-mail naar: kangoeroeclub@skcmerwede.nl Is je kind 6 of 7 jaar oud, stuur dan een e-mail naar: f-jeugd@skcmerwede.nl Is je kind 8 of 9 jaar oud, stuur dan een email naar: e-jeugd@skcmerwede.nl Is je kind 10 of 11 jaar oud, stuur dan een e-mail naar: d-jeugd@skcmerwede.nl 

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld