Merwede/Multiplaat verliest thuis van KCR

SLIEDRECHT – De eerste returnwedstrijd in poule 1H is door Merwede/Multiplaat zaterdag 4 februari 2023 in sporthal De Stoep niet gewonnen. Met 18-33 was Korfbal Combinatie Ridderkerk (KCR) de thuisspelende ploeg uit Sliedrecht de baas. Na een voortvarende start stonden de rood-witten met 2-0 en 5-3 op voorsprong. Toen begon de opmars van KCR.

Binnen tien minuten wist de ploeg een enorm hoog schotpercentage te bereiken wat resulteerde in negen goals. De genomen time-out en wat wijzigingen in de strategie liet de uitploeg niet van de wijs brengen. (Foto Bernadette Struijk)

Het rustsignaal deed de scoringsdrift van de bezoekers pas doen stoppen (11-19).

Het vlaggenschip kwam goed uit de kleedkamer met direct twee goals. Daarna was het vooral weer het scherpschietende KCR wat de punten op het scorebord zette. Wederom moet Merwede/Multiplaat de punten aan de opponent laten. Al met al valt het doorzettingsvermogen en werklust van de Merwedianen te prijzen. Dit is absoluut iets om aan vast te klampen en zaterdag 11 februari 2023 de punten uit het Haagse mee naar huis te nemen. De uitwedstrijd ALO – SKC Merwede/Multiplaat begint om 16.20 uur. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld