Japans restaurant Oishi Fusion

Menstore by Verschoor krijgt moderne en eigentijdse uitstraling

SLIEDRECHT – Aan Kerkbuurt 93 opent na de zomer de nieuwste en leading menswear winkel van Sliedrecht. Medio september, de exacte datum staat nog niet vast, start Menstore by Verschoor, gevestigd tussen dé fashion retailer Shoeby en opticiën Sjeun Optiek by Floris. Het parkeerterrein aan de Gantelweg ligt vanuit de nieuwe zaak gezien schuin voor de deur. 

Eigenaar Bert Verschoor kijkt uit naar de toekomst: “Menstore by Verschoor krijgt een moderne, eigentijdse uitstraling, maar zal vooral uitblinken in de implementatie van de nieuwste online en offline retail software.” De bekende gezichten envertrouwde service van Bert, Adri en Laurens Verschoor én Gerald Zwijnenburg blijft net als de bekende gastvrijheid. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
Voor familie Verschoor is de nieuwe stap gelijk een nieuw hoofdstuk in de 80-jarige familiegeschiedenis. “Met meer dan 80 jaar en vier generaties ervaring in de mode zal Menstore by Verschoor een vernieuwd, zelfstandig concept worden op winkelpromenade Kerkbuurt”, vertelt Bert Verschoor.
 
Flinke korting en verbouwing
Het jaar 2020 staat voor het familiebedrijf als een jaar met veel ingrijpende en vooral positieve veranderingen. Klanten kunnen vanwege de verhuizing tot vrijdag 31 juli 2020 met veel voordeel shoppen op de oude herenmodelocatie, Kerkbuurt 31. Dit pand wordt daarna verbouwd. Onder leiding van Rianne Verschoor gaat het pand naar zo’n duizend vierkante meter damesmode.
 
RIVM-richtlijn
Vanwege het coronavirus worden de RIVM-maatregelen nageleefd.
De hospitality bar, wat voornamelijk als eyecatcher dient, komt juist nu geweldig van pas om zo een gestructureerde, veilige wandelroute door de winkel te creëren. Daarbij is de anderhalve meter afstand gewaarborgd. 
 
Kledingaanbod en primeur
Menstore by Verschoor wordt met uitstek jouw adres van mooie collecties. Denk aan labels als Cavallaro, Napoli en Colmar. Maar ook Antony Morato, Dstrezzed en Vanguard. Net als Olymp, Meyer en Baileys. Bert Verschoor: “Voor wat betreft het aanbod van merken, wordt deze in de nieuwe setting nog uitgebreider. We hebben met Menstore by Verschoor de primeur om als één van de eersten in Nederland het opnieuw gelanceerde label Mc Gregor te mogen erkopen.” 
 
Online en sociale media
Zeker op het gebied van online gaat Menstore by Verschoor flink aan de weg timmeren. “Nog makkelijker en veilig kan er online worden geshopt. We bieden daarnaast de ‘reserveer service’, waarbij de klant online een artikel gratis gedurende 36 uur kan reserveren, om deze vervolgens in de winkel te bekijken en daarna pas af te rekenen”, aldus Verschoor. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen van Menstore by Verschoor? Dan kan je ook terecht op de recent geopende Facebookpagina @officialMode.nl en is het modebedrijf te volgen op andere sociale media als Instragram en LinkedIn.
 
Op maat en op afspraak
Het volledig in jouw maat, met jouw unieke wensen laten maken van kleding is al vele jaren een specialiteit van de familie Verschoor. Of het nu gaat om een maatpak of het creëren van een overhemd. Voor zowel zakelijk als vrije tijd. Maar bijvoorbeeld ook voor trouwkleding. Bij Menstore by Verschoor ben je aan het goede adres. Allemaal gemaakt van de fijnste Italiaanse stoffen en Europese productie. Online kan je je thuis op je gemak oriënteren. Via een boekingsmodule kan vervolgens een afspraak worden gemaakt voor personal shopping. Het team van Menstore by Verschoor staat op afspraak ook klaar buiten openingstijden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld