Japans restaurant Oishi Fusion

Gewond bij scheld-, duw- en trekwerk op Rembrandtlaan

SLIEDRECHT – Op de Rembrandtlaan heeft zich woensdag 20 mei 2020 even over 17.00 uur een incident voorgedaan, waarbij een 40-jarige man uit Papendrecht onder meer een blauw oog heeft overgehouden. Dat bevestigt de politie vrijdag 22 mei 2020 aan Sliedrecht24. 

De politie kreeg meerdere meldingen van ‘een vechtpartij’ bij het Burgemeester Winklerplein. (Stockfoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Aanleiding was een dubbel geparkeerde auto ter hoogte van de slager aan de Rembrandtlaan. De bestuurder was een pakketje wegbrengen en had de wagen even op de weg geparkeerd, omdat er geen parkeerplek was. Verschillende burgers spraken de bestuurder daarop aan. “Dat liep vervolgens uit op een scheld-, duw- en trekpartij. Eén van de personen, een man van 59 uit Hardinxveld-Giessendam, sloeg de bestuurder, een man van 40 uit Papendrecht, een blauw oog”, zegt woordvoerder Gijs van Nimwegen van de Politie Rotterdam. De man die de klap uitdeelde, heeft volgens de politie excuses aangeboden. Tot nu toe is er geen aangifte gedaan.

Ooggetuigen
Het verhaal van de politie, zoals dat in het politierapport staat en hierboven is gepubliceerd, klopt volgens verschillende ooggetuigen niet. Zij plaatsen hun reacties onder dit artikel. Volgens hen zou de man in de rij willen gaan staan bij de slager en was van het afgeven van een pakketje geen sprake. Redactie Sliedrecht24

9 gedachten over “Gewond bij scheld-, duw- en trekwerk op Rembrandtlaan”

 1. Dit gebeurt dus als de reactie niet voldoet aan de regels.
  Inhoudelijk reageren is één. Beledigen of privacy schenden doen we niet.
  Vraag en antwoord krijg je op de pagina redactie.

 2. Reacties hieronder bevestigen mijn verhaal.
  Meneer woont in een prachtig huis aan (straat), rijdt (automerk) en vond dat hij status had.
  Zorgde voor enorme opstopping.

 3. Klopt ’n misselijk (…) die riep dat ie status had en wel ff z’n mb voor de slagerij had gezet.

 4. Wij hebben dit voorval vanuit onze woning 2 meter onder ons gevolgd van begin tot eind.
  Slager van Tilburg kwam.naar buiten en gaf de man n nummertje zo dat hij eerder aan de beurt zou zijn…

 5. De bestuurder moest geen pakketje afleveren, maar een nummertje trekken en op zijn beurt wachten bij de slager!
  Dit weerhield hem er niet van om zijn auto dubbel te parkeren, waardoor een file ontstond tot aan de Stationsweg.

 6. Wij moeten op de politie kunnen vertrouwen. Zij hebben dit aan de redactie van Sliedrecht24 vrijdagmiddag bekendgemaakt. Wij hebben als redactie een aantekening in het artikel achtergelaten. Voor een ieder geldt: blijf inhoudelijk reageren volgens de regels die we kennen om een reactie te kunnen toelaten.

 7. Dit verhaal klopt niet. Een oudere man van jaar of 70 had een donkere Mercedes zo geparkeerd dat niemand er nog langs kon. Jongens van van Os en Domino’s en tal van automobilisten vertelden de man de auto weg te halen. Dit deed hij niet en schold iedereen verrot. Gelukkig kwam de politie erbij.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld