Meneer Carl trakteert op ijs en vogelshow tijdens afscheidsfeestje

SLIEDRECHT – Hij stopt en neemt woensdag 10 juli 2019 afscheid. In de middag van de kinderen, in de avond tijdens een receptie. Carl van Rijn van NME De Hooizolder vertrekt na 42 jaar uit het onderwijs. Hij gaat met (voor)pensioen. Nog deze zomer verlaat hij ook de regio. Vanuit Hendrik-Ido-Ambacht, waar hij nu woont, verhuist hij naar Drenthe.

Carl van Rijn vertrekt. Hij trakteert woensdag de kinderen tussen 14.00 – 17.00 uur op ijsjes, muziek en een roofvogelshow. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Vele jaren was Van Rijn verbonden aan NME De Hooizolder, gevestigd in het Burgemeester Feitsmapark naast de kinderboerderij. Sinds 2000 verzorgt het centrum lessen vóór en in samenwerking mét scholen uit Sliedrecht, maar ook voor scholen uit buurtgemeenten. De medewerkers maken lessen en lesmaterialen op maat en laten de kinderen op zeer praktische wijze kennismaken met tal van aspecten van natuur, milieu en techniek. Van Rijn schudt in de middag de kinderen de hand. Vanaf 19.30 uur is er woensdagavond een afscheidsreceptie.

1 gedachte over “Meneer Carl trakteert op ijs en vogelshow tijdens afscheidsfeestje”

  1. Helaas niet in staat om je de hand te schudden woensdag , maar bedankt voor al je leuke en leerzame lessen die zoveel kinderen hebben gekregen, waaronder die van mij.

    ‘We brengen onze handen samen en weer uit elkaar en doen dat heel snel achter elkaar’ wat krijg je dan? Een stevig applaus van ons allemaal! 🙂

    Geniet van je pensioen in Drenthe!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld