Matze opent webshop Kiana Nails

SLIEDRECHT – Webshop Kiana Nails van eigenaar Nathalie Matze is online. Matze leidt een groothandel in nagelproducten, die Hema vrij zijn. Dat betekent geen allergische reacties. “Om deze allergische reacties te vermijden, bied ik producten waar die stof niet inzit”, licht Matze toe. 

Nathalie Matze begint met de verkoop van BIAB en gellak. “Inmiddels ben ik al super enthousiast over de BIAB, de kleuren, basecoat en topcoat. Er worden snel meerdere producten aan toegevoegd. Een aantal ben ik er nog aan het testen. Daarnaast verkoop ik ook werkmaterialen, die gebruikt worden door nagelstylisten”, vertelt Matze. (Foto webshop Kiana Nails)

Tekst gaat verder onder logo.

Matze zegt dat Hema in veel nagelproducten zit. Matze: “Het bestaat uit heel kleine moleculen die zo klein zijn dat ze door de nagelplaat heen kunnen en vervelende allergische reacties kunnen veroorzaken) Dit omdat ik steeds meer allergieën voorbij zie komen op verschillende nagelgroepen. Deze allergieën hebben zelfs al een aantal keer het nieuws gehaald. Ik werd er wat onzeker van en wilde doen wat in mijn vermogen lag om de kans op allergieën enorm te verkleinen en de meest voorkomende allergie (die van Hema) uit te sluiten.”

Fascinerend beroep
Nathalie Matze is  trots op wat ze heeft bereikt en keek uit naar de lancering van de website Kiana Nails. “Al zolang ik me kan herinneren ben ik fan van mooie nagels. Ik lakte mijn eigen nagels met gewone nagellak die er met een beetje geluk na twee dagen nog opzaten. Na mijn studietijd maakte mijn nagelstyliste me elke drie weken weer enorm gelukkig met acryl nagels. Een fascinerend beroep waar ik (nog steeds) met bewondering naar kijk”, zegt Matze, die besloot een opleiding te gaan volgen, Daar werd ze enorm enthousiast van.

Naamgeving
Ondertussen bleef het kriebelen om een eigen bedrijf te beginnen. Matze: “Wat is er dan mooier om van je hobby je beroep te maken. Ik ben vol overgave de uitdaging aangegaan en ben een eigen merklijn op gaan zetten. Kiana Nails. Kiana is ontstaan uit de namen van mijzelf en mijn kinderen Kim en Anouk. Anouk vond het goed om de letter N met mij te delen. KIm ANouk NAthalie.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld