Mannen opgepakt na melding verdachte situatie

SLIEDRECHT – De politie heeft in de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 maart 2016 in totaal 3 mannen opgepakt bij een verdachte situatie. Eén van hen is aangehouden, omdat hij geen ID-bewijs bij zich had. De andere 2 moesten bij gebrek aan een strafbaar feit en bewijs worden heengezonden. 

De politie moest de mannen later weer laten gaan, omdat er geen braak of strafbare feiten konden worden gevonden. (Foto Sliedrecht24)

Rond 02.28 uur kreeg de politie een melding dat 3 mannen en twee busjes zich verdacht ophielden bij winkels/ kantoorpanden. Toen de politie eraan kwam, renden ze weg. Er is een politiehond ingezet. 

Op aanbouw
Na enig zoeken werd liggend tussen woningen op de Stationsweg een eerste verdachte aangehouden, even later werd verderop een tweede verdachte gevonden. Toen na een tijd het zoeken naar de derde verdachte werd gestaakt, kwam net een bewoner melden dat er een man plat op zijn buik boven op een aanbouw van een woning aan de Stationsweg lag. Ook deze persoon is ‘gepakt’. Na onderzoek van hun bussen en aan de bedrijfspanden kon echter niets van braak of een ander strafbaar feit worden gevonden. 

1 gedachte over “Mannen opgepakt na melding verdachte situatie”

  1. Hahahahahahahahahahahaha ff serieus mooi man Nederland …niks te bewijzen, alleen geen id bij hahahahahaha j Is dit serieus?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld