Man zwaait met Nederlandse driekleur met tekst FvD

SLIEDRECHT – Verschillende mensen hebben dinsdagavond 9 juli 2019 een man zien zwaaien met de Nederlandse vlag en daarop de letters FvD, Forum voor Democratie. Ook riep de man teksten.

Hier staat hij nabij de Thorbeckelaan. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Niet bekend is wat de man voor bedoelingen had. 

7 gedachten over “Man zwaait met Nederlandse driekleur met tekst FvD”

 1. Er lopen zoveel mensen met een Palestijnse vlag te zwaaien, of een Turkse of Marokkaanse vlag. En soms niet eentje maar tientallen

  Dit is gewoon een Nederlandse vlag, iemand die trots op zijn eigen land en ook nog FvD stemt

  Maar waarschijnlijk is hij nu wel een hele foute man en zal hij wel snel vastgezet worden .
  Denk niet dat hij een bom bij zich heeft trouwens 😉

 2. Tsja maar wat bereik je nou helemaal door de straat op te gaan en “TEKSTEN, TEKSTEN“ te gaan roepen? Daar wordt ook niemand wijzer van..

 3. Deze man heegt een heel goed idee:elke b.v. zaterdag met de vlag de straat op maar dan met meer mensen en letters FVD op de vlag,
  Als wedit in Sliedrecht beginnen is dat 2 vliegen in 1 klap.
  Ten eerste reclame voor FVD en ten tweede tegen deze regering die ons nu hetgeld uit de zakken trekt.
  Wie gaat dit organiseren? samen mer deze man? of,of?

 4. “Ook riep de man teksten.” Oh nee, mannen die teksten roepen, stel je voor! Wat een hoogstaand stukje journalistiek. Chapeau!

 5. Een held! We moeten dit soort patriotten steunen! Nederland wordt getrokken in klimaatakkoorden die concreet niks op gaan lossen en ons 1000 euro lichter zullen maken. De voorstanders van dit klimaatakkoord? GroenLinks, VVD, PvdA, CDA, D66 enz. Als u nog steeds op deze partijen stemt neemt u uzelf echt enorm in de maling. De media is vooringenomen, rechtse politici worden zwartgemaakt. Dit is de reden dat Pim Fortuyn is vermoord in 2002.

  Stap met ons op de renaissancevloot en stem in 2021 op Forum voor Democratie!

 6. ,,Niet bekend is wat de man voor bedoelingen had.” Ik denk dat de beste man het zat is wat er in Nederland gebeurt. Heel het land wordt op verschillende vlakken kapot regeert momenteel. Zo zijn er verschillende doofpotten, beloftes die niet waar worden gemaakt en ga zo maar door. Ik snap deze beste man!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld