Japans restaurant Oishi Fusion

Makelaars samen in pand met hypotheker: ‘Samen sterker!’

SLIEDRECHT – Een verhuizing, samenwerking en een woon-info-dag. Voor het kopen van een huis, taxatie tot het sluiten van de hypotheek kan je terecht op één adres: Kerkstraat 4. Het adres van Hoogveste Makelaars en Taxateurs, Leo Zonnenberg Vastgoed en Hypozeker Nederland. Wie binnenstapt, treft mensen met kennis en ervaring op de woningmarkt en de financiële markt. In september is er een woon-info-dag!

Op de foto v.l.n.r. Jean-Louis Michielse, Lisette Heijkoop, Bas van de Graaf, Leo Zonnenberg en Harm Hoogendoorn voor het pand aan de Kerkstraat. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Sinds vorige maand hebben Hoogveste Makelaars en Taxateurs en Leo Zonnenberg Vastgoed de krachten gebundeld en zijn uit één pand gaan werken. De uiting op het pand mag misschien anders vermoeden, maar Zonnenberg is er nog altijd gevestigd. Hoogveste is NVM-makelaar. 

Onder één dak
Leo Zonnenberg is een vertrouwd gezicht in het dorp en verkoopt al zo’n veertig jaar huizen. Toen hij Harm Hoogendoorn van Hoogveste Makelaars en Taxateurs tegenkwam, viel al snel het woord samenwerking. Het bedrijf, eerder gevestigd op de hoek Rivierdijk / Oosterbrugstraat, zocht andere kantoorruimte in Sliedrecht. “We zijn samen sterker!”, zegt Zonnenberg. “We vormen nu één team met vooral ook voordelen voor de cliënt”, vult Hoogendoorn aan, “Alles onder één dak!”. Wie uit het kantoor van de makelaar stapt, staat bij het bureau van Hypozeker Nederland. 

Breed werkterrein
Onderling zijn de taken verdeeld. Hoogendoorn is ervaren in het doen van taxaties en zijn compagnon Bas van de Graaf is sterk in online (denk aan Funda) en MKB internet makelaardij. Bij het makelaarsbedrijf kan je terecht voor aan- en verkoop van onroerend goed, de al genoemde taxaties of bouwkundige advisering. Maar ook voor zakelijk en recreatief onroerend goed. Hypozeker Nederland, al jaren gevestigd aan de Kerkstraat 4, kan je adviseren op het gebied van hypotheken, financieringen, verzekeringen en vermogen.

Woon-info-dag
De deur is dagelijks open en loopt dus gerust eens binnen voor een vrijblijvende kennismaking, een afspraak voor een advies of de aan- en verkoop van een onroerend goed. Om misschien vast in de agenda te noteren. Zaterdag 19 september 2020 wordt aan Kerkstraat 4 een woon-info-dag gehouden, vanaf 10.00 uur. Tijdens deze open-dag ben je welkom, voor een ieder is er een hapje en een drankje en kan er worden kennisgemaakt met de mogelijkheden. 

2 gedachten over “Makelaars samen in pand met hypotheker: ‘Samen sterker!’”

  1. Ik denk dat Hypozeker het helemaal niet leuk vindt om hypotheker genoemd te worden. Dat is namelijk best een grote concurrent.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld