Maandag inschrijven voor diplomazwemmen in bronbad De Lockhorst

SLIEDRECHT – Door de coronamaatregelen konden de inschrijfavonden voor het diplomazwemmen niet doorgaan. In overleg met bronbad De Lockhorst organiseert de gemeente Sliedrecht daarom een inschrijfmogelijkheid op maandag 7 december 2020 in het zwembad, Sportlaan 1. Dat kan tussen 09.00 – 21.00 uur.

Maandag kunnen kinderen worden ingeschreven om deel te nemen aan het diplomazwemmen. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Om goed rekening te houden met de anderhalve meter maatregeling worden inschrijvers gevraagd om vooraf een tijdstip te reserveren. “Zonder deze reservering krijgt u geen toegang tot een bijeenkomst. Inschrijving na deze bijeenkomsten is niet meer mogelijk. Ook is dit de enige mogelijkheid om uw kind in te schrijven voor de regeling. Wij verzoeken u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn”, schrijft de gemeente Sliedrecht op hun website. Bij binnenkomst op een later tijdstip kan de inschrijving niet worden geaccepteerd. “We willen u erop wijzen dat de regeling diplomazwemmen eindigt per 31 december 2020. Als u gebruik wilt maken van deze regeling voor uw kind, dan is dit de laatste mogelijkheid om uw kind daarvoor in te schrijven”, aldus de gemeente.

Tijdsblok
Voor de inschrijving heb je een geldig legitimatiebewijs, een ingevuld inschrijfformulier van Optisport Sliedrecht en de toegezonden brief nodig. Door het invullen van de gegevens op het inschrijfformulier ga je akkoord met de voorwaarden regeling Diplomazwemmen. Je moet je aanmelden voor een tijdsblok. De mogelijke tijdstippen om langs te komen zijn: 

  • 09.00 – 10.00 uur
  • 10.00 – 11.00 uur
  • 11.00 – 12.00 uur
  • 13.00 – 14.00 uur
  • 14.00 – 15.00 uur
  • 19.00 – 20.00 uur
  • 20.00 – 21.00 uur 

Aanmelden kan door een e-mail met het gekozen tijdsblok te sturen naar: lockhorst-receptie@optisport.nl. Houd er rekening mee dat in verband met de coronamaatregelen per tijdsblok maximaal twintig mensen aanwezig mogen zijn. Gevraagd wordt daarom met klem om per kind met niet meer dan één vertegenwoordiger aanwezig te zijn.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld