Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Lift in flat Valkhof doet het weer na week buiten gebruik

SLIEDRECHT – Bewoners van de flat Valkhof van de woningen 1 t/m 80 met oneven nummers kunnen sinds donderdagavond 1 augustus 2019 weer gebruik maken van de lift. Woningcorporatie Tablis Wonen heeft deze donderdag laten repareren. Woensdag 31 juli 2019 stapten bewoners naar Sliedrecht24 en spraken ze er schande van dat de lift na een week nog buiten gebruik was. 

De lift in flat Valkhof is sinds donderdagavond na een week gerepareerd. De bewoners vonden dat Tablis Wonen onmiddellijk maatregelen had moeten nemen na het ontstaan van het probleem. (Foto Monique van den Herik)

Tablis Wonen is woensdagavond om een reactie gevraagd. “De onderdelen die kapot waren en vervangen moeten worden, worden donderdag 1 augustus 2019 geleverd en dan gemonteerd. Als alles volgens plan verloopt, kan de lift in de loop van donderdagmiddag weer worden gebruikt”, laat Tablis Wonen donderdag 1 augustus 2019 weten. Het is volgens de corporatie toeval dat de reparatie juist nu plaatsvindt, kort na publicatie van een artikel op Sliedrecht24. De reparatie lukte pas donderdagavond laat.

Op de hoogte gesteld
Bewoonster Monique van den Herik is verbaasd dat Tablis Wonen heeft gereageerd naar Sliedrecht24. Ze is verbaasd dat nu wel wordt gecommuniceerd. “Ik vind het jammer dat er nu wel wordt gereageerd. Ik heb meerdere berichtjes via twitter gestuurd en nog nooit een reactie op gehad”, aldus Van den Herik. De bewoners zijn volgens Tablis Wonen voldoende op de hoogte gesteld over het uitvallen van de lift. “De huismeester is veel in de flat aanwezig geweest en was voor bewoners aanspreekbaar en kon hen informeren. Feit is dat het ook voor ons niet duidelijk was hoe lang de storing zou duren”, reageert Tablis Wonen. 

3 gedachten over “Lift in flat Valkhof doet het weer na week buiten gebruik”

  1. Waarom donderdagavond laat repareren?
    Lift was al een week kapot en in de avonduren kost dat extra geld, lijkt mij.

  2. Het lijkt erop dat het een trend wordt dat er geen onderdelen beschikbaar zijn en dat daardoor te lang op een reparatie moet worden gewacht. Nog niet zo lang geleden hetzelfde probleem bij de zoutstoep.
    Maar sowieso een week wachten is te lang

Plaats een reactie

*=Verplicht veld