Leren schaatsen kan bij kunstrijvereniging De Drechtsteden

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Leren kunstschaatsen kan niet in Sliedrecht, maar wel de komende kerstvakantie in Dordrecht, bij kunstrijvereniging De Drechtsteden. Maandag 21 en dinsdag 22 december 2020 en maandag 28 en dinsdag 29 december 2020 kan je van 8.45-10.15 uur terecht op de ijsbaan, Fanny Blankers-Koenweg 10, aan de Sportboulevard in Dordrecht.

In de lessen leren de beginnende schaatsers de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. (Foto kunstrijvereniging De Drechtsteden)

Meedoen kan vanaf vier jaar. Op een speelse, maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd+ t/m 17 jaar zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers. 

Kosten
Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. De prijs van de cursus is € 37,50 voor twee dagen en € 70,00 voor 4 dagen. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Lid worden
Ben je enthousiast geworden na de cursus? Wil je op schaatsles om nog meer te leren? Dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod, waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen worden aangeboden. De lessen worden coronaproof aangeboden en de richtlijnen van het RIVM en de KNSB worden gevolgd. Inschrijven kan hier online op de verenigingswebsite van de kunstrijvereniging.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld