Lasergamen voor jeugd kort voor kerstvakantie in jongerencentrum Elektra

SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) tovert van woensdag 16 t/m vrijdag 18 december 2020 jongerencentrum Elektra, Stationsweg 4, om tot tot lasergame arena. De groepen 8 van de basisscholen in Sliedrecht worden uitgenodigd om langs te komen en te genieten van deze spetterende activiteit en knallend de kerstvakantie in te gaan. 

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen en wordt al het materiaal gereinigd tussen de groepen door. 

Mooi bijkomstigheid is dat de kinderen ook gelijk vast kennismaken met het jongerencentrum en de jongerenwerkers.

Groepen tegen elkaar
Ook na schooltijd en in de avonduren kunnen kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar op reservering gebruik maken van deze lasergame arena. Boek bijvoorbeeld samen met je groep vrienden of je broers en zussen een uur lasergamen met professioneel materiaal, de kosten zijn € 25,–.  Je speelt met maximaal vijf tegen vijf en je daagt elkaar uit! Benieuwd naar het tijdsschema om een uur te boeken? Check de website van SOJS. www.sojs.nl.

Aanmelden
Vermeld in je aanmelding de namen, leeftijden en telefoonnummers van de deelnemers. Opgeven van een groep deelnemers kan door een e-mail te sturen naar: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld