Lenny Kuhr treedt op voor afgeladen dijksynagoge

SLIEDRECHT – Alle stoelen waren zaterdagavond 11 november 2023 bezet in de dijksynagoge aan de Rivierdijk. Zangeres Lenny Kuhr gaf daar een optreden. Kuhr (zang en gitaar) bracht liedjes uit haar grote en levendige oeuvre en werd bijgestaan door Freek Dicke (gitaar en zang) en Frans de Berg (gitaar en zang). 

Bekende liedjes en ook soms wat minder bekend of nieuw werk werd ten gehore gebracht. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Bekende klassiekers van Lenny Kuhr zijn De Troubadour en Visite. Zaterdagavond waren er liedjes van verschillende albums te horen. Het publiek genoot en bedankte haar met een daverend applaus. Het was de tweede keer dat Kuhr in de dijksynoge was. Eerder was er een avond in 2019.

2 gedachten over “Lenny Kuhr treedt op voor afgeladen dijksynagoge”

  1. Whoopi wat mooi,
    Lenny woonde vroeger op het Lavendelplein in Stratum. Ik was nog een klein meisje. We woonde in de Lavendelstraat 11, naast mijn opa en oma. Ik ben vaak bij haar geweest als kind. Later trouwde ze Herman Pieter de Boer en ging ze wonen in het witte dorp. Ik heb haar altijd gemist ze was zo lief voor ons de kinderen uit Stratum. Ze zat vaak in de huiskamer op het Lavendelplein met haar gitaar. Ik vond dat zo mooi, ik heb hier zo mooie herinneringen aan. Ik was een kind, ze zong voor ons. Lenny, ik heb een relatie met een joodse man. Het lot zullen we maar zeggen…

Plaats een reactie

*=Verplicht veld