Actie Schoenendoos loopt nog tot en met vrijdag

SLIEDRECHT – De Gereformeerde Kerk houdt weer Actie Schoenendoos. Gevulde schoendozen of verzamelde spulletjes kunnen tot vrijdag 17 november 2023 tussen 17.00 – 18.00 uur worden ingeleverd bij de kerk aan Middeldiepstraat 6. 

Vul een schoenendoos, geef een schat! Verzameld worden schoolspullen, speelgoed en verzorgingsartikelen. Net als praktische spullen zoals draagtasjes, slippers en kunststof bekers. Verder petten en sokken. Dit jaar is er grote behoefte aan zeep, tandpasta en tandenborstels. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“Op de wereld leven veel kinderen in moeilijke omstandigheden. Samen kunnen we met een versierde en gevulde schoenendoos ervoor zorgen dat er een lach komt op het gezicht van een kind dat even zijn zorgen vergeet”, stelt de kerk.

Oproep
Bij het uitdelen van de schoenendozen wordt volgens hen niet gekeken naar kleur, afkomst of geloofsovertuiging. “Het gaat om liefde uitdelen zonder voorwaarden. We hopen dat veel inwoners van Sliedrecht bereid zijn om aan deze sympathieke actie deel te nemen zodat we samen weer veel kinderen het mooiste cadeau van hun leven kunnen geven”, roept de kerk op.

1 gedachte over “Actie Schoenendoos loopt nog tot en met vrijdag”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld