LBS Projecten overhandigt cheque aan Stichting Dravetsyndroom NL/Vl.

SLIEDRECHT – LBS Projecten B.V. aan Lelystraat 57-M heeft vrijdagmorgen 15 februari 2019 een cheque van € 1.000,– overhandigd aan de Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen. 

Eigenaar LBS Projecten B.V., Danny Stam, overhandigt de cheque ter waarde van € 1.000,– aan Myra de Groot van de Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen. (Foto Brenda Donk / Sliedrecht24)

De Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen streeft naar een optimale behandeling en kwaliteit van leven voor patiënten met het Dravetsyndroom in Nederland en Vlaanderen.
 
Aanvallen
Het Dravetsyndroom is een zeldzame en ernstige aandoening met verschillende kenmerken. Patiënten met dit syndroom hebben epileptische aanvallen die meestal erg moeilijk behandelbaar zijn. De aanvallen beginnen al in het eerste levensjaar. Naast de epilepsie kunnen er nog allerlei andere problemen optreden, zoals een motorische achterstand, een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Bij het merendeel van de Dravetpatiënten is als oorzaak een genetische afwijking gevonden (meestal in het SCN1A-gen).
  
Identiteit
De mensen achter LBS Projecten B.V. – “We dress your building!” zijn sign- en conceptmakers met een praktische insteek. Zij denken net even anders, ze denken smart. Let’s be smart! staat voor slim nadenken over hoe de identiteit van een bedrijf tot uitdrukking komt in het interieur, exterieur, bewegwijzering en de uitstraling. Binnen bereik, deadline en budget. Klanten bevestigen dit, ze geven ons gemiddeld een 8,2.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld