Japans restaurant Oishi Fusion

Landelijke reünie 50 jaar ASVZ voor oud-medewerkers op locatie Merwebolder

SLIEDRECHT – Zorgorganisatie ASVZ houdt zaterdag 7 september 2019 van 11.00 – 17.00 uur een feestelijke reünie, ter ere van haar 50-jarig bestaan. Alle huidige én voormalige medewerkers van de organisatie en haar voorlopers zijn welkom op de bijeenkomst. Bezoekers kunnen onder meer genieten van muziekoptredens en een braderie. De reünie vindt plaats op ASVZ locatie Merwebolder, Touwbaan 1. “Naast medewerkers zijn ook cliënten, vrijwilligers, verwanten en andere geïnteresseerden welkom”, laat ASVZ woensdag 31 juli 2019 weten.

Op het ASVZ-terrein komen feesttenten met kraampjes, ontmoetingsruimten. Ook is er eten, drinken en podia voor muziekoptredens. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl) 

De organisatie nodigt nadrukkelijk ook oud-werknemers van haar fusiepartners, Stichting PCT, ASVZ Zuid-Holland, SVVGR, Vincentius en Merwebolder uit om naar de reünie te komen. “Zij en onze huidige medewerkers hebben ons geholpen uit te groeien tot de organisatie die we nu zijn”, zegt bestuurder Wim Kos. 

Verhalen uitwisselen
De fusie-organisaties die samen het huidige ASVZ vormen, krijgen een eigen ruimte op de reüniebijeenkomst. Daar kunnen medewerkers, oud-collega’s en vrijwilligers elkaar ontmoeten en verhalen uitwisselen. ASVZ roept betrokkenen op de uitnodiging voor de reünie te verspreiden in hun eigen netwerk. Van veel oud-collega’s zijn er geen contactgegevens. ASVZ hoopt dat zo veel mogelijk mensen kunnen komen, zodat samen 50 jaar ASVZ kan worden gevierd.

Fusies en groei
De opening van instelling De Merwebolder in 1969 geldt als het oprichtingsjaar van ASVZ. Door fusies met andere instellingen is ASVZ tussen 1997 en 2004 uitgegroeid tot een grote zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Aanmelden
Je opgeven voor de reünie kan online. Wie vragen heeft of meer informatie wil, kan een e-mail sturen naar: reunie@asvz.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld