Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Landelijke prijs actie Floorlife valt bij Dutch Floorstore

SLIEDRECHT – De familie Van der Vaart uit Papendrecht is de winnaar van de actie van Floorlife. Zij kochten bij Dutch Floorstore aan Leeghwaterstraat 73 een vloer van het merk Floorlife en krijgen als prijs het hele aankoopbedrag terug. 

Naast een waardecheque met daarop het aankoopbedrag kregen ze donderdagmiddag 10 september 2020 een bos bloemen overhandigd. Op de foto de familie Van der Vaart, links Luuc Zuur en rechts Cyriel Struijk. (Foto via Dutch Floorstore)

Wie ergens in Nederland een vloer van laminaat, PVC of hout kocht van het merk Floorlife maakte kans op de prijs als de koper de aankoopbevestiging mailde naar de website van Floorlife. Uit de verschillende inzendingen kwam de familie Van der Vaart als winnaar. Dit alles werd donderdagmiddag officieel bekrachtigd door de familie en de accountmanager uit te nodigen bij Dutch Floorstore.

Extra leuk
De eigenaren Cyriel Struijk en Luuc Zuur van Dutch Floorstore vonden het heel leuk en bijzonder dat uitgerekend mensen die in hun winkel een vloer hadden gekocht de prijs heeft gewonnen. “We zeggen altijd dat de kans erg klein is, maar niet geschoten is altijd mis. Dat blijkt nu maar weer”, zegt Cyriel Struijk. Zijn compagnon Luuc Zuur vult hem aan: “Juist deze mensen gun je het zo, omdat ze heel veel pech hebben gehad met hun aannemer en de verbouwing. Dat uitgerekend dan zij deze prijs winnen maakt het extra leuk!” Dit najaar komt er weer zo’n actie en zoals nu blijkt! Niet geschoten is…

Plaats een reactie

*=Verplicht veld