Japans restaurant Oishi Fusion

Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Ook vandaag, zaterdag 16 mei 2020, bericht de redactie van Sliedrecht24 over de ingrijpende coronamaatregelen in Sliedrecht. Het laatste nieuws over afgelastingen, ontwikkelingen en reacties staan in het onderstaande artikel, als liveblog #dag65 opgesteld. Dit artikel wordt de hele zaterdag aangevuld. 

Nieuws melden rond corona uit Sliedrecht? Stuur een e-mail naar: info@sliedrecht24.nl

19.32 uur

16.00 uur
Budokai Wor aan de Maaslaan traint zaterdagmiddag buiten en houdt de opgelegde regels door het RIVM en NOC/NSF goed in de gaten.

Dit houdt onder andere in dat kinderen thuis omkleden en naar het toilet gaan. Kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen direct contact hebben en kinderen van 12 t/m 18 jaar mogen sporten op 1,5 meter. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het Budocentrum werkt samen met Sportschool Tromp. In het centrum kan men terecht voor onder andere kickboksen, Kyokushin karate, cardio boksen, kracht- en conditielessen en weerbaarheidstraining.

Zaterdagmiddag waren verschillende groepen van kinderen tot volwassenen buiten bezig met hun lessen en workout. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

13.37 uur
Opnieuw is er een coronageval bijgekomen. Bij 55 inwoners van Sliedrecht is officieel het coronavirus vastgesteld. Tien mensen zijn opgenomen in het ziekenhuis (of ondertussen daaruit ontslagen) en vijf mensen uit Sliedecht zijn aan het coronavirus overleden. Dat bericht zaterdagmiddag de Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ. 

10.25 uur

10.05 uur

08.33 uur

00.00 uur
Het laatste coronanieuws uit Sliedrecht van vrijdag 15 mei 2020, vind je hier online. Elke dag heeft Sliedrecht24 een liveblog over de coronamaatregelen in Sliedrecht.