Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Ook vandaag, zondag 26 april 2020, bericht de redactie van Sliedrecht24 over de ingrijpende coronamaatregelen in Sliedrecht. Het laatste nieuws over afgelastingen, ontwikkelingen en reacties staan in het onderstaande artikel, als liveblog opgesteld. Dit artikel wordt de hele zondag aangevuld. 

Nieuws melden rond corona uit Sliedrecht? Stuur een e-mail naar: [email protected]

16.53 uur

15.53 uur
De verjaardag wordt buiten gevierd. Daarbij wordt gelet op de anderhalve meter maatregel. “Eigenlijk een soort walk through party!”, stelt Michel Kraaijeveld. 

14.00 uur
Groot was de verrassing bij de jarige tweelingbroers Sjoerd en Tobias Monster toen zaterdagavond Arjan van den Haak, chefkok van de Heeren van Slydregt, aanbelde en hen een overheerlijk diner werd aangeboden, wordt zondagmiddag bericht. Speciaal voor hun 18-jarige verjaardag had hij hun favoriete menu klaar gemaakt. (Foto’s Ton de Bruin)

Ook de Heeren van Slydregt bestond zaterdag 25 april 18 jaar en moesten het feestje dit jaar overslaan. Ieder jaar
komen Tobias en Sjoerd het driedubbele feestje meevieren met een heerlijke lunch en zodoende bedacht het restaurant deze spontane actie. Na het diner stond de tweeling nog een verrassing te wachten. De straat stond vol, op gepaste afstand, met familie en vrienden die het tweetal luidkeels toezongen. Een onvergetelijke dag.

12.53 uur
In Sliedrecht is tot nu toe bij 41 mensen corona vastgesteld. Het besmettelijke virus bracht negen mensen in het ziekenhuis (of zijn daar inmiddels uit ontslagen). Drie inwoner, waarbij corona was geconstateerd, zijn eraan overleden. Dat bericht zondagmiddag de Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ.

10.03 uur

00.00 uur
Het laatste coronanieuws uit Sliedrecht van zaterdag 25 april 2020 vind je hier online. Elke dag heeft Sliedrecht24 een liveblog over de coronamaatregelen in Sliedrecht #blijfthuis #houdafstand #handenwassen

Plaats een reactie

*=Verplicht veld