Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – De redactie van online krant Sliedrecht24 bericht dagelijks over de coronamaatregelen in Sliedrecht. In dit liveblog van dinsdag 29 december 2020 het laatste nieuws over het coronavirus, ontwikkelingen en reacties. Dit artikel wordt de hele dinsdag aangevuld.

Nieuws melden rond corona uit Sliedrecht? Stuur een e-mail naar: info@sliedrecht24.nl

10.26 uur:
Fotografen, die normaal voor media foto’s maken, zijn voorlopig niet meer welkom bij volleybalvereniging Sliedrecht Sport. De bijzondere coronamaatregel, die tot nu toe alleen door deze Sliedrechtse vereniging is genomen, geldt in ieder geval tot dinsdag 19 januari 2021. 

De vereniging heeft ook besloten om geen persfoto’s beschikbaar te stellen. Die kunnen worden aangekocht. Voor fotografen betekent dit het wegnemen van hun broodwinning. Veel fotografen hebben het al niet gemakkelijk in deze tijd. (Archieffoto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

“Hoe zeer het ons ook spijt, worden we geacht het aantal aanwezigen tijdens en na de herstart van de Eredivisie volleybal zo veel mogelijk te beperken. Dat betekent dat er, behalve onze ‘huisfotograaf van dienst’, geen andere fotografen zullen worden toegelaten tijdens thuiswedstrijden van Sliedrecht Sport Dames1 en Heren1 in sporthal De Basis”, schrijft woordvoerder Rick van de Weg van Sliedrecht Sport. Online krant Sliedrecht24 begrijpt de maatregel, maar betreurt het dan niet beschikbaar stellen van een persfoto door Sliedrecht Sport kort na de wedstrijd. 

00.00 uur:
Het corona-liveblog van maandag 28 december 2020 vind je hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld