Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Ook vandaag, woensdag 24 juni 2020, bericht de redactie van Sliedrecht24 over de coronamaatregelen in Sliedrecht. Het laatste nieuws over de terugkeer naar de tijd van vóór het coronavirus, ontwikkelingen en reacties. Je vindt ze in het #dag104 liveblog. Dit artikel wordt de hele woensdag aangevuld.

Nieuws melden rond corona uit Sliedrecht? Stuur een e-mail naar: info@sliedrecht24.nl

21.11 uur

21.05 uur

20.36 uur

13.52 uur
De Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ is met hun wekelijkse informatie gekomen. Tot nu toe is bij 65 inwoners van Sliedrecht corona vastgesteld. Dat is een lichte stijging in vergelijking met een week geleden. Tien mensen zijn opgenomen in het ziekenhuis (of daaruit inmiddels ontslagen). Vijf inwoners van Sliedrecht zijn – zo is vastgesteld – aan het coronavirus overleden. De cijfers komen tegenwoordig elke woensdag. 

08.42 uur
In verband met de coronacrisis was het Sliedrechts Museum gesloten. De verwachting was, dat het pas in september weer zou kunnen heropenen. Dat wordt al woensdag 1 juli 2020. Op afspraak, dat wel! In het museum staat de expositie ‘Naar de Dokter’, die de geschiedenis van de Sliedrechtse gezondheidszorg laat zien. Daarnaast is de Tijdlijn van Sliedrecht te bezichtigen en uiteraard de prachtige Raadzaal en de burgemeesterskamer.

00.00 uur
Het laatste coronanieuws uit Sliedrecht van dinsdag 23 juni 2020 vind je hier online. Elke dag heeft Sliedrecht24 een liveblog over de coronamaatregelen in Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld