Kringloopwinkel betaalt lunch op festival

SLIEDRECHT – Stichting Kringloopwinkel Sliedrecht betaalt de lunch aan de Langste Eettafel tijdens het ‘Kom erbij Festival’ op zaterdag 26 september 2015. Het gaat om een gift van €750,–.

Het ‘Kom erbij Festival’ wordt georganiseerd om onderlinge ontmoeting te stimuleren.

Dat maakt het mogelijk dat iedere bezoeker van het festival een smakelijke lunch wordt aangeboden. 

Vergunning
Mensen kunnen onder het genot van een hapje en drankje met elkaar in gesprek gaan en genieten van diverse optredens. Buiten de ontmoetingstent is er een informatiemarkt waar vrijwilligersorganisaties en verenigingen zich presenteren.
De organisatie van het festival is inmiddels in volle gang. De vergunning voor het Burgemeester Winklerplein is aangevraagd en de aanmeldingen voor de optredens komen binnen. Het belooft een mooi en afwisselend programma te worden.

Doel
Erbij in Sliedrecht’ is een samenwerkingsverband tussen ASVZ, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, Rivas Zorggroep, United by Music, Yulius en De Zonnebloem en heeft tot doel eenzaamheid in Sliedrecht te bestrijden. Het initiatief volgt uit het landelijk project Week tegen Eenzaamheid geïnitieerd door Coalitie Erbij.

Vrijwilligersorganisaties, (sport)verenigingen, stichtingen en geloofsgemeenschappen kunnen zich aanmelden voor deelname aan de informatiemarkt. Voor meer informatie kunnen zij contact opnemen met de projectleider Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, mevr. C. Brouwer, tel. 0184-416 729.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld