KPS Keukens presenteert topsegment van Bosch aan culinaire liefhebbers

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – KPS Keukens, gevestigd aan Prisma 100-B3, organiseerde zaterdag 15 oktober 2022 voor bestaande en potentiële klanten een aantal Bosch kookdemo’s. Freelancekok Marcel Rijsman presenteerde op enthousiaste wijze de vele mogelijkheden van Bosch keukenapparatuur in het topsegment. Tips en tricks zijn altijd handig om de vele mogelijkheden van dergelijke apparatuur te ontdekken.

Demonstratiekok Rijsman leeft zich uit met innovatieve apparatuur van Bosch. Het blijft niet alleen bij uitleg over de mogelijkheden, maar bezoekers krijgen ook de mogelijkheid om te proeven. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De gepresenteerde Bosch bakhoven uit de serie | 8 beschikt over PerfectBake plus, PerfectRoast plus en stoom, voor perfect bakken, sappig stoombakken en zacht stomen. De nieuwste technologie staat garant voor perfecte kookresultaten. In dit segment is de apparatuur Wifi aangestuurd, dit biedt de mogelijkheid om de kookresultaten en -vorderingen op afstand te ‘regisseren’.

Tekst gaat verder onder foto.
KPS karakteriseert zichzelf op de website als no-nonsense bedrijf met persoonlijke werkwijze. Kwaliteit en service zijn belangrijk, maar ook de beste merken apparatuur en goede prijzen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

KPS Keukens – met eigenaren Tony de Bruin en Sander Scheurwater – is al sinds 2009 in Sliedrecht gevestigd. Naast het leveren en monteren van een nieuwe keuken zijn zij gespecialiseerd in het renoveren van keukens en het vervangen van koelkast, vaatwasser, kookplaat en andere keukenapparatuur. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld