KPS Keukens inspireert culinaire liefhebbers met Bosch kookdemo’s

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – KPS Keukens, gevestigd aan Prisma 100-B3, organiseerde zaterdag 20 november 2021 voor (potentiële) klanten een aantal Bosch kookdemo’s. Freelancekok Marcel Rijsman presenteerde op enthousiaste wijze de vele mogelijkheden van Bosch keukenapparatuur in het topsegment. Het proeven van onder andere de crunch met kip viel goed in de smaak.

Demonstratiekok Rijsman leeft zich uit met innovatieve apparatuur van Bosch. Het blijft niet alleen bij uitleg over de mogelijkheden, maar bezoekers krijgen ook de mogelijkheid om te proeven. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De gepresenteerde Bosch bakhoven uit de serie | 8 beschikt over PerfectBake plus, PerfectRoast plus en stoom, voor perfect bakken, sappig stoombakken en zacht stomen. De nieuwste technologie staat garant voor perfecte kookresultaten. In dit segment is de apparatuur Wifi aangestuurd, dit biedt de mogelijkheid om de kookresultaten en -vorderingen op afstand te ‘regisseren’. De gedemonstreerde inductiekookplaat met afzuiging – eveneens uit de serie | 8 – heeft de beste inductietechniek en zorgt – in combinatie met de beste ventilatietechnologie – voor een perfect resultaat.

Eindejaarsactie
KPS Keukens – met eigenaren Tony de Bruin en Sander Scheurwater – is al meer dan tien jaar in Sliedrecht gevestigd. Naast het leveren en monteren van een nieuwe keuken zijn zij gespecialiseerd in het renoveren van keukens en het vervangen van koelkast, vaatwasser, kookplaat en andere keukenapparatuur. KPS heeft een eindejaarsactie voor degenen die kiezen voor een Keller keuken. Tijdens de actieperiode – die loopt van 7 december 2021 t/m 12 januari 2022 – krijgen klanten een topklasse messenset ter waarde van € 165,- cadeau. Alle informatie over KPS Keukens is hier online te vinden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld