Kerken komen met projectkoor voor kerstnachtdienst

SLIEDRECHT – ‘Zingen met kerst’ is een initiatief van Hervormde Gemeente Sliedrecht en Gereformeerde Kerk Sliedrecht. Voor zangers die wel graag zingen, maar wekelijks repeteren teveel vinden, start de Kerstnachtdienstcommissie Hervormde Gemeente en Gereformeerde kerk Sliedrecht binnenkort een mooi kerstproject. In drie repetities wordt een kerstrepertoire ingestudeerd. De dienst begint om 20.30 uur in de Grote Kerk van Sliedrecht.

De uitvoering is dus tijdens de kerstnachtdienst van vrijdag 24 december 2021. De organisatie ziet er naar uit om veel zangers te begroeten om samen zingend toe te leven naar kerst. (Foto Jolanda Bot)

Deze dienst zal worden geleid door ds. Alexander Veerman en ds. Michiel Vastenhout. 

Iedereen welkom
Dit project is toegankelijk voor wie maar wil. Mensen die niet zijn aangesloten bij één van de geloofsgemeenschappen zijn ook hartelijk welkom. De enige vereiste is enthousiasme. Het repertoire siert zich door eenvoud. De dirigente is Rianne Stouten en de piano wordt bespeeld door Sandra Vastenhout.

Aanmelden en repetities
Aanmelden kan tot en met 1 december via [email protected] Via dit mailadres kunnen ook eventuele vragen worden gesteld. Het projectkoor repeteert woensdag 8 december en woensdag 22 december 2021 van 19.45 uur tot 21.15 uur in de Grote Kerk en woensdag dinsdag 14 december van 19.45 uur tot 21.15 uur in de Gereformeerde Kerk. Vanwege de maatregelen tegen corona is de organisatie genoodzaakt bij het oefenen om de QR-code te scannen bij de deur en anderhalve meter afstand te houden in de kerk.

1 gedachte over “Kerken komen met projectkoor voor kerstnachtdienst”

  1. Het is alleen wel jammer dat dit wel kan en de horeca dicht moet wees eens barmhartig en steun dan de plekken waar het niet mag vanwege corona

Plaats een reactie

*=Verplicht veld