Kortingsactie Arriva in maand december

SLIEDRECHT / REGIO – Wie in december met de bus van vervoerder Arriva reist, krijgt korting. Dat maakt het bedrijf woensdag 2 december 2015 bekend. Het geldt voor reizen in heel Zuid-Holland. 

Arriva wil u de kerstsfeer in de eigen regio laten proeven en laten ervaren hoe gemakkelijk het is om uitstapjes te maken met het openbaar vervoer. Daarom verspreidt de vervoerder deze winter kortingsbonnen voor reizen met de bus.

Dagkaart
Tot 5 december 2015 bezorgt Arriva bij zo’n 460.000 huishoudens in de provincie een speciaal kerstmagazine met twee kortingsbonnen voor de bus. Daarmee kan de reiziger voor (maximaal) vijf personen bij de buschauffeur een busdagkaart kopen voor maar € 2,- per persoon. Via de website kunnen nog eens zes kortingsbonnen (voor maximaal acht personen) worden gedownload, waarmee in de bus dagkaarten kunnen worden gekocht voor maar € 4,- per persoon. Op zo’n dagkaart kan na 09.00 uur een hele dag onbeperkt worden gereisd met de stads- en streekbussen en op de HOV-buslijnen (Qliners en R-net) van Arriva in o.a. de Drechtsteden, Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden. 

Gratis reizen
Per volwassen reiziger krijgen drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar hun dagkaart gratis. Zo kan het hele gezin voordelig naar bijvoorbeeld Gouda bij Kaarslicht, Kerstmarkt Leiden, Kerstmarkt Dordrecht en / of Schouwburg Kunstmin reizen. De actievoorwaarden staan in het kerstmagazine van Arriva. Wie geen magazine heeft ontvangen, kan vanaf heden één ophalen bij de Arriva Store in o.a. Gorinchem of Dordrecht. In de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden biedt Arriva op beide kerstdagen én op nieuwjaarsdag gratis reizen aan in de stads- en streekbussen én luxe Qliners van Arriva. Daarover hebben wij u eerder bericht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld