In de rij voor vernieuwde Dirk van den Broek

SLIEDRECHT – Even voor 09.00 uur ging de deur van de vernieuwde winkel van Dirk van den Broek in Sliedrecht open. Sinterklaas had de sleutel en die draaide deze dan ook om. Over belangstelling van kopers had de winkel niet te klagen. Er lag tenslotte ook voor de eerste 250 klanten een bosje bloemen klaar.

Grote drukte bij de ingang van de winkel aan Fazantplein 3. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Tanken kan voor de deur bij het Dirk tankstation. Er is volop gratis parkeergelegenheid. De supermarkt beschikt over vlees uit eigen slagerij, kanskoopjes, kruidenierswaren, een ruim aanbod in groente, fruit, vers gebak en een eigen bakkerij.

Tevreden
Klanten zijn blij met ‘hun’ nieuwe Dirk: “Wat is het mooi geworden!” Een ander: “Dit heb ik nog nooit gezien. Je mag hier zelf brood snijden in de gewenste dikte. Dat is handig.” Supermarktmanager Benno de Ruiter: “Naast het brood uit onze eigen bakkerij, bakken we nu de hele dag door verse broodjes. De broodsnijmachine biedt klanten bovendien de mogelijkheid zelf hun batards te snijden.” Woensdag was het de hele dag druk in de winkel.

Familiebedrijf
De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep N.V. Detailresult Groep NV heeft behalve diverse supermarktformules ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. Het familiebedrijf Dirk van den Broek omvat 107 winkels met een kwaliteitsdiscountformule. Dirk winkels zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Friesland en Zeeland.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld