Korfbalvereniging sluit sponsorcontract met bank

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse Korfbal Club (SKC) Merwede en Rabobank Merwestroom gaan de komende twee jaar met elkaar in zee. De korfbalvereniging en de plaatselijke bank hebben een nieuwe overeenkomst gesloten.

Het contract is maandag 17 augustus 2015 ondertekend in het clubgebouw. Voorzitter Rick Landa (SKC Merwede) en (rechts) directievoorzitter Huub Haarlemmer (Rabobank Merwestroom) ondertekenen het vervolgcontract. (Foto Rabobank Merwestroom)

Rabobank Merwestroom zegt dat het met zijn sponsorbeleid steeds meer de stap in de richting van partnership zet. “Deze manier van sponsoren is meer gericht op het versterken van elkaar. Dit wordt onder andere bereikt door samen doelen te stellen. In het nieuwe sponsorcontract is bijvoorbeeld speciale aandacht voor de doelgroep jeugd en jongeren. Het Rabobank schoolkorfbaltoernooi speelt hierin een belangrijke rol. Doel van dit toernooi is om schoolgaande jeugd te laten bewegen. Tegelijkertijd maken ze kennis met de korfbalsport én met sponsor Rabobank Merwestroom”, zegt woordvoerder Lennart de Waard van Rabobank Merwestroom.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld