Korenfestival aan de Merwede houdt op te bestaan

SLIEDRECHT – De organisatie van het Korenfestival aan de Merwede stopt er mee. Dat maken zij bekend op hun website. “Helaas zal er geen korenfestival aan de Merwede meer plaatsvinden. De organisatie ziet zich genoodzaakt om er mee te stoppen. Deze website zal binnenkort dan ook verdwijnen”, schrijft het korenevenement in samenwerking met de stichting Sliedrecht en Cultuur.

Een foto uit 2018. De leden van de werkgroep Korenfestival met v.l.n.r. Kees Verheij, Esther Gruppen, Elize Vlot en Rien Mudde. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Waarom ermee wordt opgehouden, wordt op hun website niet vermeld. Wel hindert de coronapandemie het organiseren van een dergelijk evenement. 

Altijd support
Steun aan het korenfestival werd telkens gegeven door stichting Sliedrecht en Cultuur (van de gemeente Sliedrecht), korenkoepel KCZB, 4Usounds, De Giessen, Joh. de Heer, Kringloopwinkel Sliedrecht, Aspect-ICT, A.A. de Haan Stichting, Stichting De Kaai, Ondernemersvereniging Kerkbuurt, Rotary Sliedrecht en Rabobank. 

2 gedachten over “Korenfestival aan de Merwede houdt op te bestaan”

  1. Ik vind het ook jammer. Zoveel muziek is er niet in Sliedrecht en werd volgens mij door heel veel mensen gewaardeerd. Hoop dat na de coronatijd men het weer oppakt.

  2. Ach, echt jammer . Als toeschouwer en als deelnemer vond ik het altijd top-georganiseerd . Overal in Sliedrecht was wat te bezien en beleven en vooral te horen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld