Koopzondagen en activiteiten bij Intratuin Sliedrecht

SLIEDRECHT – In de maand december heeft Intratuin Sliedrecht 3 koopzondagen. De vestiging van de tuincentrumketen aan de Prisma 200 is dan geopend van 12.00 – 17.00 uur. 

Honderden kerstbomen wachten bij Intratuin Sliedrecht op een nieuwe eigenaar. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Bij de zaak kunt u terecht voor een breed assortiment, waaronder tuin- en kamerplanten, gereedschap, potterie, vijvers, hout, bestratingsmateriaal en interieurartikelen. Nu ook veel artikelen voor de feestdagen, zoals Sinterklaas en kerst. Tot en met vrijdag 23 december 2016 is Intratuin Sliedrecht iedere doordeweekse dag open tot 21.00 uur (m.u.v. maandag 5 december). 

Uil
Zaterdag 3 december 2016 kunnen bezoekers met een uil op de foto. De prachtige, tamme uilen zijn in de winkel te bewonderen vanaf 10.30 uur. 

Koopzondagen
De zondagen dat Intratuin Sliedrecht geopend zijn, zijn zondag 4, zondag 11 en zondag 18 december 2016.

7 gedachten over “Koopzondagen en activiteiten bij Intratuin Sliedrecht”

 1. Ik lees en herlees je reactie, maar waar ik argumenten aandraag zie ik die bij jou niet terug. Geef me 1 valide argument en ik zwijg. Ga jij dan in op mijn argumenten van het onder druk staan van sociale leven, extra energiegebruik, hogere prijzen vanwege extra personeelskosten die toch ergens opgehoest moeten worden.

 2. U heeft anders ook weinig goede argumenten. U lijkt het vooral belachelijk te vinden dat er mensen zijn die het wel prettig vinden om zondag iets anders te kunnen doen dan naar een kerk te gaan. U velt daar een oordeel over omdat het u niet aanstaat. Maar mogen mensen dat niet gewoon zelf weten?

  En waar hebben we het nu eigenlijk over?
  Intratuin gaat 1 keer per jaar 3 zondagen open in de maand december om aan de behoefte te voorzien in deze drukke maand.
  U maakt zich druk om niets.

 3. En jij werkt ook in een winkel? Lees net in de krant: 70% van inwoners Woerden wil winkels open op zondag, terwijl slechts 33% van de winkeliers. Praat eens met een zelfstandig ondernemer, die ziet zijn sociale leven zo nog meer naar de knoppen gaan. Je kiest toch zelf of je wel of niet opengaat zegt men dan. De praktijk is helaas dat er al dwang wordt toegepast om winkeliers hun winkels te laten opendoen op zondag. Maar goed, als de grote IK maar aan zijn trekken komt, je zal eens aan 6 dagen inkopen doen niet genoeg hebben. Ik hoor zo weinig goede argumenten voor 7 dagen per week shoppen.

 4. Heerlijk! Ik ga mijn zuurverdiende centjes graag uitgeven daar. 🙂

  Dat er maar vele winkels mogen volgen, bij voorkeur een supermarkt!

 5. Hoeveel keer kun jij je salaris uitgeven? 2x? De extra stookkosten en extra personeelskosten zullen toch moeten worden betaald en jij mag raden wie dat uiteindelijk gaat betalen. Eerst worden mensen lekker verwend met winkels die steeds vaker opengaan maar uiteindelijk zal toch de rekening moeten worden betaald.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld