Fiscaal Ontbijtseminar in teken eindejaars update

DORDRECHT / SLIEDRECHT – EY Belastingadviseurs, Werkgevers Drechtsteden en Drechtsteden Business organiseren woensdag 7 december 2016 de 10e editie van het Fiscaal Ontbijtseminar. Onder hen zijn ook leden uit Sliedrecht. Het Postillion Hotel Dordrecht aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht vormt het decor. De aanvang is 08.00 uur (zaal open om 07.45 uur). Het duurt tot ongeveer 09.30 uur.

EY Belastingadviseurs is één van de organisatoren van het Fiscaal Ontbijtseminar. 

Theodoor Huiskes, partner bij de algemene praktijk van EY Belastingadviseurs, spreekt over de ontwikkelingen belastingheffing vennootschapsbelasting / inkomstenbelasting. Hij gaat daarbij in op de nieuwe Nederlandse wetgeving, maar legt deze ook naast internationale ontwikkelingen in de fiscale wetgeving. Bezoekers krijgen dus een update over wat er zowel binnen als buiten de landsgrenzen
gaande is. Niet op een droge, puur feitelijke manier, maar verpakt in een aansprekend verhaal. Onduidelijkheid wegnemen is voor Huiskens een belangrijk doel. Daarom is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Sprekers
Tijdens het fiscaal ontbijtseminar heeft u alle kans om meer over de materie te weten te komen. Waar loopt u tegenaan? Benieuwd of bepaalde maatregelen ook voor u gelden? Tijdens de eindejaar update komt u het te weten. Huiskes is niet de enige spreker. Jan-Bertram Rietveld, partner bij de adviesgroep Human Capital bij EY Belastingadviseurs, geeft een presentatie over de actualiteiten omtrent loonheffingen. Eveneens een onderwerp waarover veel te vertellen valt. Tussen de bedrijven door is Walter Borsje als vanouds gastheer van EY. De organisatie gaat er van uit dat als iedereen om 9.30 uur weer aan het werk gaat, niet alleen prima gegeten heeft maar ook kennis heeft genomen van de belangrijkste belastingmaatregelen voor 2016 en met relaties heeft bijgepraat.

Opgeven
Wie komt, moet zich vooraf aanmelden. Dat kan vie het e-mailadres: wd@werkgeversdrechtsteden.nl of via de website van de Werkgevers Drechtsteden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld