Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

‘Kom Erbij Week 2019’ en ondertekening van visiedocument in raadhuis

SLIEDRECHT – Leuke, verrassende en betekenisvolle ontmoetingsmomenten! Van zaterdag 28 september t/m zondag 6 oktober 2019 is de ‘Kom Erbij Week 2019’. De organisatie van deze week gaat uit van de lokale ‘Erbij in Sliedrecht’. Die zet zich al jaren in voor het thema eenzaamheid.

Een week waarin extra aandacht is voor ontmoetingen en een Sliedrecht, waarin mensen ‘erbij kunnen en mogen zijn’.

Belangstellenden zijn welkom op een startbijeenkomst donderdag 3 oktober 2019 van 15.00 – 16.30 uur in de raadsinformatieruimte in het raadhuis, Dr. Langeveldplein 30. In aanwezigheid van wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) van Sociaal, Zorg en Welzijn ondertekenen alle aangesloten en nieuwe organisaties een visiedocument. 

Activiteiten
Verschillende organisaties zetten zich met activiteiten in om deze week tot een feest te maken. Inloop Sliedrecht organiseert samen met Philafeest een grote wandeling. Stichting Welzijnswerk Sliedrecht deelt presentjes uit om ontmoetingen te stimuleren, bijvoorbeeld in Het Bonkelaarhuis, de bibliotheek en op straat. De Sociale Moestuin organiseert twee momenten waarop gezamenlijk kan worden gegeten en Rivas Zorggroep pakt uit met een high tea.

Aanmelden
Wie wil meedoen met de activiteiten kan zich aanmelden. Wil je aanhaken bij de bijeenkomst of wil je in de zogenoemde buitencirkel betrokken zijn en op de hoogte blijven van activiteiten en informatie? Ook kan je nog een activiteit aanmelden voor de ‘Kom Erbij Week 2019’. Stuur dan een mail naar: info@welzijnswerksliedrecht.nl of bel tel. 0184 – 420539. Hier staat meer informatie over de week. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld