Kom Aan Tafel! nieuwe exploitant kantine sporthal De Stoep

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht heeft een nieuwe huurder gevonden voor de sportkantine en het restaurant in sporthal De Stoep. Dat maakt de gemeente vrijdag 7 december 2018 bekend. Het is horecaondernemer Kom Aan Tafel! De naam deed al enige tijd de ronde in Sliedrecht.

Deze week hebben de nieuwe exploitant Kom Aan Tafel! en wethouder Ben van der Plas (PvdA) hun handtekening onder de huurovereenkomst gezet. De huurovereenkomst voor het restaurant gaat in op 1 mei 2019. Op de fot Van der Plas samen met de eigenaren Youri en Amber Labee van Kom Aan Tafel! (Foto gemeente Sliedrecht)

Ruim een jaar konden de gebruikers en bezoekers van Sporthal De Stoep geen drankje bestellen in de kantine. Op 30 april 2017 beëindigde Kantine De Stoep BV de huurovereenkomst. Een maand later nam Boertie BV de kantine over, maar na een paar maanden werd de exploitatie stopgezet. In juni 2018 is Boertie B.V. failliet verklaard.

Voortzetten
Het is de bedoeling dat Kom Aan Tafel! de sportkantine van sporthal De Stoep begin januari al gaat openen. Zo komt de nieuwe exploitant tegemoet aan de wensen van de sporters en de bezoekers. Tot 1 mei heeft Kom Aan Tafel! de tijd nodig om het restaurant en de keuken aan te passen aan hun stijl en het concept dat ze nu aanbieden aan de Kerkbuurt 32. Dat concept loopt goed en dat wil Kom Aan Tafel! graag in de sporthal voortzetten en verder uitbreiden.

Uit jas gegroeid
De gemeente Sliedrecht is blij dat de kantine van sporthal De Stoep na meer dan een jaar weer opengaat. “Sporten en gezelligheid gaan hand in hand. Het is een goede zaak dat sporters en bezoekers straks voor- en na het sporten weer kunnen eten en drinken in de kantine van de sporthal”, zegt wethouder Ben van der Plas (Pvda) van Gemeentelijk Vastgoed. Eigenaren Youri en Amber Labee van Kom Aan Tafel! kijken er naar uit om zich te vestigen in Sporthal De Stoep: “We zijn een beetje uit onze jas gegroeid in ons pand aan de Kerkbuurt. We zijn blij dat we in Sporthal De Stoep meer ruimte krijgen om onze activiteiten voort te zetten en onszelf verder te ontwikkelen.”

5 gedachten over “Kom Aan Tafel! nieuwe exploitant kantine sporthal De Stoep”

  1. Van harte gefeliciteerd namens de fractie van D66 Sliedrecht. Ook op de nieuwe locatie willen we graag blijven komen met onze succesvolle actie ‘Kom aan tafel bij D66 Sliedrecht’.

  2. Heel mooi Youri en Amber!
    Gefeliciteerd en veel succes van alle bewoners van Zorghuis Alblasserwaard👍

  3. Heel mooi bericht voor alle belanghebbenden, gemeente, sportverenigingen, bezoekers etc.
    Fijn dat de sportkantine al in januari 2019 opengaat.
    Youri en Amber heel veel succes met de uitbreiding van jullie activiteiten!!!!!

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld