Knutselen, zingen en dansen tijdens voorjaarsvakantie in Creatief Centrum

SLIEDRECHT – Kinderen vanaf zeven jaar zijn dinsdag 25 februari 2020, tijdens de voorjaarsvakantie, welkom in het Creatief Centrum aan Maaslaan 6a. Tussen 10.00 – 13.00 uur kan er worden geknutseld, gezongen en gedanst. De activiteit wordt georganiseerd door Anita Ramaker (Workshop4Kids) en Dymphna Sturrus (All in Balance). 

Het thema is Feest en kinderen kunnen vanaf nu een ticket bestellen. Dertig kinderen kunnen meedoen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Er komen drie workshops en afgesloten met een korte voorstelling voor ouders / verzorgers en andere familieleden. Samen worden pannenkoeken gegeten en de deelnemers kunnen hun eigen limonade tappen. Wat doe jij op je pannenkoek? Stroop, kaneelsuiker en / of poedersuiker. Of kan je niet kiezen en doe je dus alles tegelijk op je pannenkoek? Het kan, het mag!

Knutselen
“Lang leve de fantasie en creativiteit.” Bij Anita Ramakers gaan de kinderen zo’n drie kwartier knutselen. De bedoeling is dat Venetiaanse maskers worden gemaakt. Kinderen gaan aan de slag met metallic verf, gekleurde papiertjes en glitters. Maar ook met veren, bling bling plakstenen en andere ‘toffe’ frutsels. 

Ballondieren vouwen
Op feesten en partijen kom je vaak clowns tegen, die de leukste creaties maken van ballonnen. Een teckel, een palmboom of een hoed. De deelnemers krijgen van Dymphna Sturrus tijdens een workshop de kneepjes van het ballondieren vouwen uitgelegd. 

Dansworkshop
Na het gezamenlijk pannenkoeken eten, staat een dansworkshop op het programma. Deze wordt gegeven door Anita Ramaker en Dymphna Sturrus. De dag wordt afgesloten met een heuse voorstelling, waar familieleden bij mogen zijn. 

Tickets
Hoe kan je deelnemen? Die zijn hier online te koop in de webshop.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld