Klucht Circus Karkasoen van toneelgroep Onder Ons valt in de smaak

SLIEDRECHT – Circus Karkasoen is een kleurrijke klucht vol humor, passie en maffe situatie. Toneelgroep ‘Onder Ons’ stond daarmee zaterdagavond 13 mei 2023 op de planken in partycentrum De Lockhorst voor een vrijwel uitverkochte tribune.

Hilariteit en ‘veel gedoe’. Het bleken ook zaterdagavond de beste ingrediënten voor een succesvolle voorstelling. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Het stuk ging over het Circus Karkasoen, dat tijdens de zware corona periode heel wat mensen heeft moet laten gaan. Financieel aan de grond,was het team gedwongen te repeteren in de woonkamer van oma. De getrouwde Marie en John moesten een compleet nieuwe act verzinnen, want hun leeuwen mochten niet meer in het circus. Dat leidde tot vreemde taferelen en gekke situaties, waarin Marie en John werden geconfronteerd met zichzelf en moesten herontdekken wat ze voor elkaar betekenen. Verder bestond de cast uit Loes de ringmeester en de excentrieke geheimzinnige oma Karkasoen. Met dit zooitje ongeregeld moest het circus een doorstart maken. Gelukkig kwam de eigenwijze tiener Sarah met haar taakstraf hun team versterken. De voorstelling werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Sliedrecht en Cultuur.

2 gedachten over “Klucht Circus Karkasoen van toneelgroep Onder Ons valt in de smaak”

  1. Zo leuk dat ditnog kan…hoe moet dat als t zwembad gesloopt wordt, gaat t partycentrum met ook wegnatuurlijk!!

    Hopelijk gaat t niet door..wat is n plaats zonder cultuur en sport zoals n zwemad, niet leuk meer he??

  2. Allemaal super bedankt voor de positieve reacties.
    Het was weer ’n feestje om voor u te mogen spelen.
    Gr. Loes Karkasoen

Plaats een reactie

*=Verplicht veld