Kinderkoor Laudate Deum bestaat 50 jaar en zoekt oud-leden voor jubileumconcert

SLIEDRECHT – Het kinderkoor ‘Laudate Deum’, behorend bij de Hervormd Sliedrecht, viert zaterdag 18 februari 2023 haar 50-jarig bestaan in de Grote Kerk aan Kerkbuurt 131. Dat gebeurt met een jubileumconcert, dat om 19.00 uur begint. Er wordt een gelegenheidskoor samengesteld.

Bij het jubileumconcert zal het huidige kinderkoor zingen. Maar het is de bedoeling dat er ook een gelegenheidskoor samengesteld wordt uit oud-leden van Laudate Deum. Dit alles onder leiding van Heidi van der Poel die in het verleden een aantal jaren dirigente van het koor is geweest. (Archieffoto Laudate Deum)

De officiële datum van dit 50-jarig bestaan viel in coronatijd. Destijds is het besluit genomen om de viering van dit bijzondere feit op een later moment te plannen. Zodat het jubileum groots kan worden gevierd, met zoveel mogelijk mensen.

Aanmelden
De oefenmomenten voor het gelegenheidskoor zijn dinsdag 24 januari, dinsdag 7 februari en dinsdag 14 februari 2023 van 20.00 – 21.30 uur. Oud-leden van het koor dit het gezellig vinden weer eens met een koor te zingen én contact te hebben andere oud-leden kunnen zich voor de oefenavonden aanmelden door een e-mail te sturen naar: laudatedeumkiko@gmail.com

Plaats een reactie

*=Verplicht veld