Kijkje nemen in zorg op open dag bij stichting Waardeburgh

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT – Tijdens de landelijke week van Zorg en Welzijn van maandag 11 maart tot en met zaterdag 16 maart 2019 organiseert stichting Waardeburgh dinsdag 12 maart 2019 een open dag. Zorgcentra in Alblasserdam en Sliedrecht zetten die dag hun deuren openen voor het grote publiek van 14.00 uur tot 19.00 uur.

Tijdens de open dag worden er rondleidingen langs diverse disciplines van de zorgorganisatie georganiseerd en krijg je een idee van de dagelijkse gang van zaken. (Foto via Stichting Waardeburgh)

Je bent van harte welkom in zorgcentrum De Waard, De Alblashof 1B in Alblasserdam en in zorgcentrum Parkzicht, Lijsterweg 27 in Sliedrecht.

In gesprek gaan
De open dag is voor iedereen met interesse in werken in de zorg: studenten, zorgprofessionals en zijinstromers. Maar ook voor herintreders en vrijwilligers. Zorgverlenen wordt gedaan met professioneel betrokken personeel, ieder binnen zijn of haar eigen expertise. Denk daarbij aan verzorgenden, maar ook activiteitenbegeleiders, medewerkers in de restauratieve en technische dienst en uit de huishouding. Je kunt enkele van deze medewerkers deze dag ontmoeten en een praatje maken over de zorg, welzijn en diensten van Waardeburgh.

Organisatie
Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Ze bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan hun cliënten. Daarnaast hebben zij een team voor professionele thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij hen terecht op hun dagbehandeling (onze sociëteiten).

Plaats een reactie

*=Verplicht veld