Kia de Waard laat letterlijk zien was ze in huis hebben; ‘merk steeds populairder’

SLIEDRECHT – Rustig rond kijken in de showroom, ondertussen een natje en een droogje krijgen of een toelichting van een verkoper. De hele dag kwamen er bezoekers langs. De sfeer was gezellig en gemoedelijk zaterdag 29 juni 2024 bij Kia-dealer de Waard aan Prisma 1. De Amega Groep voegde in april 2023 het Kia-dealerschap aan hun portfolio toe en zaterdag werd die mijlpaal gevierd.

Het merk Kia is de afgelopen jaren gegroeid. Niet alleen op de particuliere markt, maar ook zakelijk veel gereden. De zakelijke markt voor autodealers groeit in rap tempo en lijkt voorlopig volgens Kia de Waard niet te stoppen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

De één kwam doelgericht en was op zoek naar een nieuwe auto; de ander kon zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en stapte binnen. Rob de Groot, die de leiding heeft over het nieuwe Kia-pand, en Marcel Stortenbeker, verantwoordelijk voor de werkplaats, stonden met verschillende andere personeelsleden klaar om bezoekers te verwelkomen. Bij binnenkomst was er meteen een drankje. Kinderen konden buiten spelen op een springkussen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld