Kerstconcert kinderkoren Jonge Klanken en Laudate Deum

SLIEDRECHT – De christelijke kinderkoren Jonge Klanken en Laudate Deum het Kerstfeest geven zaterdag 16 december 2017 om 15.00 uur een concert in de Maranathakerk, Lijsterweg 2. De toegang is gratis. De middag staat onder leiding van Rianne Stouten, dirigente van beide koren. Het thema is ‘Gewoon Bijzonder’. 

De generale repetitie van de koren, die over anderhalve week gezamenlijk een kerstconcert geven. (Foto via Mathijs van Tuijl)

Hoe gewoon was die kerstnacht eigenlijk? Herders waken over de schapen, een muziekje erbij; echt heel gewoon allemaal hoor. Ondertussen neuriet een eeuwenoud liedje door hun hoofd. Op de een of andere manier voelen ze aan: dit is geen gewone muziek! Ze gaan op zoek. Nee, beter gezegd, ze gaan op ontdekkingstocht. Ga je met ons mee op deze bijzondere ontdekkingstocht? In zang, toneelspel, samenzang én een gezellig samenzijn na afloop. Een bijzondere belevenis voor jong en oud volgens de organisatie.

Over beide koren
Christelijk kinderkoor Jonge Klanken bestaat op dit moment uit 42 kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. De kinderen komen uit Brandwijk, Ottoland, Bleskensgraaf en Molenaarsgraaf. Elke dinsdagavond wordt er geoefend in Molenaarsgraaf. Laudate Deum is een christelijk kinder- en tienerkoor voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Iedere maandag wordt er gerepeteerd.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld