Kerk druk met voorbereiding kerstactiviteiten

SLIEDRECHT – De kerst komt eraan. Voor een ieder die bij kerkelijke activiteiten is betrokken, zijn het drukke tijden. In de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat / hoek Oranjestraat vinden verschillende bijzondere diensten plaats. Deze zijn te beluisteren via de kabel op 107.5 Mhz, mono en via internet

Deze foto is gemaakt tijdens de Kerst Sing-In in 2013. (Foto Gereformeerde Kerk)

Zondag 20 december 2015 is er om 16.30 uur een kerst sing-in (gericht op kinderen). De deuren gaan open om 16.00 uur. Medewerking verlenen het kinderkoor Op Pad o.l.v. Annelies van der Pijl-Donk, gospelkoor Shine en combo o.l.v. Bastiaan van der Pijl, organist Johan den Hoedt, Johan Crezee en ds. Joost Schelling. Kinderoppas is aanwezig. Als u in de middag niet kunt, dan bent u om 19.00 uur welkom als het optreden nogmaals is. 

Kinderkerstfeest
Donderdag 24 december 2015 om 18.30 uur begint een kinderkerstfeest. Om 18.30 uur begint de lampionnenoptocht vanaf het Burgemeester Winklerplein (t.h.v. Deco Home – De Winter) richting kerk, waar tussen 19.00-20.00 uur het kinderkerstfeest wordt gevierd m.m.v. gospelband Testify uit Krimpen a/d IJssel.

Twee kerstnachtdiensten
De gezamenlijke diensten van Hervormde Gemeente (wijk 1 en 2) en de Gereformeerde Kerk houden donderdag 24 december 2015 kerstnachtdiensten. 
Vanaf 20.30 uur in de Grote Kerk m.m.v. het Hervormd Kerkkoor o.l.v. Rien Verwijs, organist Arjan Versluis, ds. Johan Sparreboom en ds. Joost Schelling. Het thema is ‘Kerst, een bewogen beweging’. Om 22.30 uur is er een kerstnachtdienst in de Gereformeerde Kerk m.m.v. gospelband Testify uit Krimpen a/d IJssel, ds. Joost Schelling en ds. Johan Sparreboom met hetzelfde thema.

Kerstviering
Vrijdag 25 december om 09.30 uur begint aan de Middeldiepstraat de kerstviering m.m.v. Gospelkoor Inspiration uit Dordrecht, organist Jan van der Meulen en ds. Joost Schelling. Thema: ‘Een boodschap van vrede aan mensen gebracht’.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld