Kennismakingsbezoek burgemeester De Vries krijgt komende tijd vervolg

SLIEDRECHT – Burgemeester Jan de Vries (CDA) bezoekt de komende tijd op vrijdag verschillende locaties, wijken en mensen om kennis te maken en Sliedrecht te leren kennen. Vandaag, vrijdag 23 april 2021, is hij tien dagen burgemeester en was de eerste ‘tour’. 

Vrijdagmorgen bracht burgemeester Jan de Vries (CDA) in het bijzijn van wethouder Ton Spek (CDA) van Openbare Ruimte , Communicatie en Wonen het eerste kennismakingsbezoek. Hier wordt gesproken met bewoners bij flat Valkhof. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Met een gepimpte bakfiets in de kleuren van Sliedrecht trekt De Vries erop uit. Vrijdag bezocht hij de modelwoning aan Valkhof 25. Op straat dronk hij koffie met een aantal bewoners en met de huismeester van de Valkhof. Mensen hangend over de balkons deden ook mee aan het gesprek.

Tekst gaat verder onder tweet.

Korte lijntjes
Daarna fietste hij langs Het Bonkelaarhuis. De dames van de receptie konden vertellen dat mensen Het Bonkelaarshuis goed weten te vinden. Hij sprak er met een contactpersoon voor 65+ers, en iemand die vooral inspringt bij zorgen en vragen in gezinnen. Dat alle disciplines hier bij elkaar in één huis zitten, maakt de lijntjes kort. 

2 gedachten over “Kennismakingsbezoek burgemeester De Vries krijgt komende tijd vervolg”

  1. ook welkom op donderdag of vrijdag ochtend bij drechtwerk te sliedrecht ,kijk dan wel naar mensen die bezig zijn

  2. Goed initiatief van beide heren om de straat op te gaan 👍🏻. De volgende keer de stropdas af en glimmende schoenen uit, zodat het een nog gemakkelijker gesprek wordt

Plaats een reactie

*=Verplicht veld