Kampioensteam Sliedrecht Sport Dames1 blijft grotendeels seizoen 2021-2022

SLIEDRECHT – Na het nagenieten van het zesde landskampioenschap heeft volleybalvereniging Sliedrecht Sport inmiddels weer de blik op de toekomst gericht. Verschillende speelsters zijn volgens de vereniging vastgelegd voor komend seizoen, waarbij het team dat afgelopen zaterdag de wedstrijd om het landskampioenschap speelde grotendeels doorgaat. Speelsters Ana Rekar, Fleur Savelkoel en Maureen van der Woude vertrekken.

In 2021-2022 zijn aanvoerder Carlijn Ghijssen-Jans, spelverdeelster Rochelle Wopereis, diagonaal Jolijn de Haan, midden Denise de Kant en passer-loper Christie Wolt weer in het blauw-wit te bewonderen. Hetzelfde geldt voor Kirsten Wessels (diagonaal), Julia Joosten (passer-loper), Pascalle Cnossen (midden) en Emma Rekar (libero). (Foto Peter Verheijen)

Ana Rekar hangt haar topvolleybaltenue aan de wilgen. Na vier jaar Sliedrecht, geeft ze voorrang aan haar maatschappelijke carrière. Dat geldt niet voor Fleur Savelkoel en Maureen van der Woude, maar ook zij verlaten Sliedrecht Sport. Middenvrouw Van der Woude doet dat na één seizoen en Knip na een half seizoen (nadat ze eerder twee seizoenen voor Sliedrecht Sport uitkwam). Savelkoel heeft er vijf seizoenen in de Sliedrechtse hoofdmacht opzitten; goed voor vier landskampioenschappen, drie Bekers en vier Supercups. Eerder werd al bekend dat de contracten met hoofdcoach Vera Koenen en assistent trainer-coach Mark Roper verlengd zijn tot aan het einde van komend seizoen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld