Oishi Fusion
VeiligGoed

Kaarten voor C.O.V. Soli Deo Gloria ‘Johannes Passion’ te koop

SLIEDRECHT – Christelijke Oratorium Vereniging (C.O.V.) Soli Deo Gloria voert zaterdag 28 maart 2020 de Johannes Passion van J.S. Bach uit. Dat gebeurt in de Grote Kerk, Kerkbuurt 131. De aanvang is 20.15 uur. Voor het concert zijn vanaf nu kaarten te koop. In de voorverkoop kost een kaart € 25,– p.p., op de avond zelf als er nog kaarten zijn, betaal je € 30,– p.p. 

Deze foto is van een eerder concert van C.O.V. Soli Deo Gloria. Het koor o.l.v. dirigent Danny Nooteboom vierde afgelopen jaar het 100-jarig bestaan. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Kaarten worden verkocht door leden van het koor, hier online en bij Sjeun Optiek by Floris, Kerkbuurt 91. 

Feller en directer
De Johannes Passion van J.S. Bach. is het ‘broertje’ van de Matthäus Passion. “Daarmee hopen wij de Bachliefhebbers in de tijd voor Pasen een andere, maar net zo’n mooie keus te bieden dan de – rond die tijd  veel gehoorde – Matthäus. De Johannes is veel feller en directer maar ook ingetogener dan de later gecomponeerde Matthäus. Het koor mag in de koralen het opgehitste volk vertolken”, licht Johan Lavooi namens C.O.V. Soli Deo Gloria toe.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld